LG Town GT350 te menţine conectat

Scris de | 3 iunie, 2010
LG Town GT350 te menţine conectat

LG anunţă lansarea noului terminal LG Town, model GT350, cu tastatură QWERTY, optimizat pentru utilizarea reţelelor de socializare.
LG Town GT350 este primul terminal din noua serie LG Town, având un focus special pe serviciile de social networking. Interfaţa LG Town GT350 a fost special creată pentru a permite o interacţiune mai uşoară cu prietenii în cadrul reţelelor de socializare cunoscute, precum Facebook, Twitter şi Orkut . Pe ecranul tactil WQVA de 3 inci se afişează un feed live al unei reţele de socializare care permite vizualizarea ultimelor up-date-uri printr-o simplă apăsare a butonului de refresh. Tastatura QWERTY dispusă pe 4 rânduri este uşor de folosit şi dispune de butoane speciale de acces rapid la interfeţele optimizate pentru fiecare reţea de socializare.
Fotografiile şi capturile de ecran făcute cu ajutorul camerei de 2 megapixeli pot fi încărcate direct pe site-urile reţelelor de socializare sau trimise prin MMS sau email. Noul LG Town permite conexiunea la internet prin suport Wi-Fi.
LG Town va fi introdus pe pieţele din Europa, în ţări precum Marea Britanie, Germania şi Italia, începând cu această lună, urmând ca în perioada următoare să fie disponibil şi în alte regiuni.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,