Videoconferinţe high definition

Scris de | 8 iunie, 2010
Videoconferinţe high definition

ELTEK Distribution aduce in Romania noul sistem de videoconferinta High Definition SCOPIA XT1000 de la RADVISION. Acesta oferă posibilitatea de a comunica prin imagini la rezoluţie full HD 1080p şi sunet de înaltă claritate.
Sistemul SCOPIA XT1000 suportă doua streamuri Full HD care pot fi utilizate simultan, fie ambele pentru transmisie video, fie unul pentru transmisie video si celalalt pentru prezentari de pe un PC. Imaginile sunt Full HD dual 1080p, cu 30 de fps.
Noul model oferă şi posibilitate de videoconferinta multi punct cu pana la 9 locatii datorita videoserverului MCU inclus. Banda completa de frecventa si microfon ce dispune de o tehnologie avansata de captare a sunetului. XT1000 este prevazut cu 48 kHz (banda completa) codare audio, pentru a asigura claritate ridicata si transmisie audio fara pierderi. Tehnologia de care dispune microfonul foloseste 3 cai de captare a sunetului si pune accentul pe vorbitor, izolnd zgomotul de fundal. În pachet este inclusa şi o camera avansată PTZ cu zoom optic 10x.

Etichete: , , , , , ,