Noua gamă de notebook-uri VAIO E

Scris de | 25 iunie, 2010
Noua gamă de notebook-uri VAIO E

Sony lansează în România noua gamă de notebook-uri VAIO pentru sezonul de vară, concepute pentru utilizatorii care îşi doresc un PC modern, urban, cu performanţe de top.

Cu un design care o diferenţiază din mulţime, seria VAIO E de 14” atrage atenţia în primul rând prin stilul inconfundabil, complimentat de nuanţele roz aprins şi albastru aprins. Display-ul LED de 14 inchi are rezoluţia de 1600×900 şi raport 16:9. Toate modelele seriei E sunt concepute plecând de la principiul de utilizare zilnică.

Disponibile în trei culori, alb, roz şi albastru închis, mini notebook-urile VAIO M vă oferă instrumentele ideale pentru navigarea pe internet, pentru a discuta cu prietenii sau pentru a verifica mail-ul. Ecranul de 10,1 inchi cu tehnologie LED oferă imagini clare, iar camera web Motion Eye este perfectă pentru video chatting.

Cel mai avansat studio Full HD personal, VAIO VPCF11Z1E/BI se distinge prin finisaje premium. Conţinutul multimedia este pus în valoare de ecranul VAIO Full HD profesional de 16,4 inci anti-reflexie, capabil de redarea 100% a spectrului Adobe RGB. Ultima generaţie de procesoare Intel CoreTM i7 asigură cele mai înalte performanţe multimedia. Puterea superioară este completată de o unitate Blu-ray Disc Writer, memorie DDR3 de 8GB şi o unitate de procesare vizuală NVIDIA GeForce GT330M

Noul notebook VAIO seria E de 15,5” de la Sony combină armonios puterea şi eleganţa cu performanţele unui dispozitiv multimedia. Modelul dispune de o înaltă putere de procesare şi capacităţi grafice superioare

Noile modele sunt caracterizate de un design elegant, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte mobilitatea, aspectul, conectivitatea sau fiabilitatea. Memoria de 6GB de RAM şi cele două SSD-uri conferă acestui model viteze incredibile. Această soluţie de stocare a datelor este de 6,2 ori mai rapidă decât un HDD cu 5400rpm, fiind mai uşoară şi mai compactă.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,