Divertisment 3D pentru acasă

Scris de | 2 august, 2010
Divertisment 3D pentru acasă

NVIDIA şi principalii producători de soluţii 3D le propun utilizatorilor o experienţă tridimensională completă: filme , streaming , fotografii şi jocuri, totul în 3D.

NVIDIA introduce în România ecosistemul de divertisment 3D pentru acasă bazat pe tehnologia 3D Vision, extinzând aplicabilitatea unităţilor de procesare vizuală pe cele mai importante echipamente 3D disponibile pe piaţă. Astfel utilizatorii se pot bucura de conţinut 3D precum filmele Blu-ray 3D, clipuri 3D de pe Youtube, fotografii 3D şi nu în ultimul rând pentru gaming 3D imersiv şi pe televizoare sau proiectoare.

“Tehnologia 3D reprezintă cel mai important moment în evoluţia divertismentului pentru acasă iar NVIDIA s-a remarcat ca pionier al erei divertismentului 3D stereoscopic odată cu lansarea tehnologiei 3D Vision acum 2 ani, România numărându-se printre primele ţări în care a fost demonstrată. Alături de partenerii noştri, ecosistemul NVIDIA 3D le oferă utilizatorilor conţinutul de care se pot bucura acasă,” a declarat Igor Stanek, Product PR Manager, NVIDIA.

Tehnologia NVIDIA 3D Vision a căpătat noi dimensiuni odată cu lansarea soluţiei 3D Vision Surround, extinzând vizualizarea stereoscopică 3d pe trei monitoare şi a fost integrată în noua categorie de produse 3D PC care oferă experienţă 3D completă pentru acasă. Ecosistemul NVIDIA 3D estre susţinut de cei mai importanţi parteneri 3D precum Acer, Asus, LG, Panasonic, Sony .

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,