Alege-ţi artileria cu înţelepciune

Scris de | 5 august, 2010
Alege-ţi artileria cu înţelepciune

Logitech lansează noul set de căşti, mouse şi tastatură din seria G: Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech Wireless Gaming Mouse G700 şi Logitech Gaming Keyboard G510.

Logitech a lansat trei noi periferice de gaming din seria G, Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech Wireless Gaming Mouse G700 şi Logitech Gaming Keyboard G510. Noile periferice de gaming care fac parte din premiata serie G sunt construite pentru a atinge performanţă maximă, eliberându-te de limitările tehnice şi permiţându-ţi să experimentezi la maxim jocurile preferate.

Setul de căşti wireless G930 te introduce în universul Dolby surround 7.1 care crează un câmp sonor ce surpinde fiecare mişcare. Acest mic amânunt ce te va ajuta să-l auzi pe inamic înainte ca el să te vadă pe tine. Datorită tehnologiei wireless gaming-grade concepute special pentru streaming audio în două căi, necompresat, te poţi concentra asupra jocului fără să fii tulburat de întârzierile tipice reţelei wireless sau de enervantele interferenţe.

Setul de căşti G930 este echipat complet, dispunând de trei taste G programabile prin care deţii controlul asupra muzicii, efectului de transformare a vocii şi conversatiei cu ceilalţi jucători. Banda de cap memory-foam înlătură oboseala, în timp ce pernuţele de pluş sunt confortabile şi elimină zgomotul exterior. Microfonul de înlăturare a zgomotului îţi avantajează vocea puternică pentru o bună comunicare cu membrii echipei.

Optimizat pentru jocurile MMO, dar oferind precizia necesară pentru FPS mouse-ul wireless de gaming G700 îţi asigură un confort şi control ridicate, astfel ca tu să fii implicat total în joc. Cele 13 taste de control poziţionate precis pot fi programate pentru a performa acţiuni simple sau macro-uri complexe cu un singur click.Conexiunea wireless la viteză maximă (1000 de rapoarte pe secundă) îţi oferă performanţă fără întreruperi în timpul jocului, iar conectivitatea wireless îţi oferă mai multă libertate.

Mouse-ul G700 dispune de curbe naturale care se mulează perfect în palmă, aşa încât sesiunea de joc să fie cât mai lungă şi mai plăcută. Cablul de încărcare optimizează energia bateriei, chiar şi atunci când mouse-ul este folosit, şi oferă posibilitatea de transfer de date cu ajutorul conectivităţii LAN.

Tastatura de gaming G510 oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a câştiga. Tastatura dispune de 18 taste G, programabile în trei moduri, oferindu-ţi 54 setări de macro în cadrul unui joc. Poţi predefini macrou-rile din jocul tău preferat sau poţi crea unele noi din mers.

Ecranul LCD GamePanel exclusiv Logitech afişează statistici ale jocului în timp real şi informaţii despre performanţele calculatorului. Backlight-ul RGB personalizabil face tastele vizibile, zi sau noapte. Tastatura include un jack audio de 3.5 mm.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 este disponibil la un preţ recomandat de 179 Euro. Logitech Wireless Gaming Mouse G700 va avea un preţ recomandat de 99,99 Euro, iar Logitech Gaming Keyboard G510 va avea un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,