Samsung Wave 723, un smartphone cu linii fashion

Scris de | 31 august, 2010
Samsung Wave 723, un smartphone cu linii fashion

Samsung a lansat telefonul Wave 723, cel mai nou smart phone ce operează pe propria platformă open smartphone, Samsung bada.

Wave 723 dispune de un ecran TFT-LCD “crystal clear” de 3,2 inch, care afişează o interfaţă centrată pe aplicaţii. Aceasta permite utilizatorilor să acceseze direct aplicaţiile utile în viaţa de zi cu zi. Social Hub te ajută să rămâi organizat în timp ce eşti conectat cu prietenii şi familia oriunde şi oricând. Aceste funcţii sunt îmbunătăţite de cea mai recentă tehnologie Wi-Fi ce oferă viteze rapide de download iar utilizatorii au acces la Internet de la distanţe mari.

Alte highlight-uri ale lui Wave 723 sunt camera de 5.0 megapixeli cu LED Flash, AF Smile Shot, Panorama Shot sau Geo-tagging şi music player-ul cu SoundAlive, Music Recognition şi Music Recommendation.

Wave 723 oferă acces direct şi uşor către magazinul Samsung Apps pentru navigare, achiziţionare şi descărcare de aplicaţii gratuite şi premium. Numărând o multitudine de jocuri, aplicaţii de navigaţie, reţele sociale, e-book-uri şi aplicaţii lifestyle și de monitorizare a sănătăţii, Samsung Apps îl recomandă pe Samsung Wave 723 ca un asistent dedicat, ce oferă servicii specific localizate şi dedicate stilului de viaţă individual.

Platforma bada este punctul central şi permite dezvoltarea liberă a aplicaţiilor de orice tip. Wave 723 este dezvoltat pe platforma bada SDK 1.1. Aceasta dispune de funcţia de scalare Auto-UI cu ajutorul căreia dezvoltatorii de aplicaţii pot reproduce aplicaţii care să funcţioneze pe Wave 723 de pe platforma deja creată, bada Applications, cu un efort minim. Cu ajutorul acestei funcţii, multe aplicaţii pot fi oferite utilizatorilor în avans.

Dotată cu cea mai nouă tehnologie Wi-Fi (802,11 b/g/n), Wave 723 poate descărca fişiere la viteze mari în timp ce utilizatorii accesează reţele de la distanţe mari. Dispune de un proces simplificat de descărcare asa încât să poţi lua aplicaţia dorită în cel mai scurt timp posibil. Utilizatorii se pot bucura de profilul centrat pe aplicaţii al telefonului Wave 723 fără să aştepte ca aplicaţiile să se descarce.

În plus faţă de performanţele de top, Wave 723 a fost conceput să fure privirile. Are o grosime de 11,8 mm, spatele e îmbrăcat într-o carcasă metalica neagră, oferindu-i un aspect modern şi lucios. Mai mult, scoate în evidenţă şi caracteristile tehnologice superioare. Husă de piele protejează telefonul şi îi imprimă o notă sofisticată. Materialul natural al husei reprezintă contrastul perfect la învelişul de metal al telefonului, demonstrând că acesta poate combina utilul şi frumosul.

Wave 723 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,