Mai multe programe TV pentru abonaţii UPC Digital

Scris de | 6 septembrie, 2010
Mai multe programe TV pentru abonaţii UPC Digital

UPC România continuã sã-şi extindã grila digitalã de programe prin lansarea, începând cu data de 1 septembrie 2010, a unui nou canal TV în format High Definition, precum şi a încã 5 noi canale TV.

UPC România oferã, pentru abonaţii sãi la serviciul de televiziune digitalã prin cablu, un nou program de televiziune în format High Definition: Discovery HD Showcase. Acest canal TV va fi disponibil la nivel naţional începând cu data de 1 septembrie 2010, pentru toti clienţii care se aboneazã la HD şi se adaugă programelor deja disponibile în format high definition: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, Sport.ro HD, History HD, National Geographic HD, Utv HD şi Fashion TV HD.

Discovery HD Showcase este disponibil pentru abonaţii Digital TV Medium şi Large cu HD sau cu DVR şi HD, atât în cazul achiziţionării exclusive a serviciilor de televiziune cât şi în cadrul pachetelor 2 Play si 3Play. Preţul opţiuniiUPC HD cu 10 programe a ramas neschimbat: 15 ron fãrã TVA.

Discovery HD Showcase se adaugă grilei de programe deja existentă, care se extinde astfel la 126 canale TV, UPC România fiind operatorul cu cea mai largă ofertă de programe TV pentru platforma digitală.

„Prin extinderea opţiuniiUPC HD, ne respectăm promisiunea făcută clienţilor noştri – aceea de a le oferi conţinut de calitate la cele mai înalte standarde tehnice şi la cele mai accesibile preţuri de pe piaţă.” a declarat Silvia Tomaschek, Manager Programe TV, UPC România.

Discovery HD Showcase este disponibil pentru abonaţii Digital TV Medium şi Large cu HD sau cu DVR şi HD, atât în cazul achiziţionării exclusive a serviciilor de televiziune cât şi în cadrul pachetelor 2 Play si 3Play. Preţul opţiunii UPC HD cu 10 programe a ramas neschimbat: 15 ron fãrã TVA.

Alte cinci noi programe vor intra în casele a peste 250.000 de abonaţi la televiziunea digitală prin cablu de la UPC, ce acoperă o gamă variată de interes, pentru a satisface gusturile tuturor clienţilor:

• E! Entertainment prezintã viaţa de la Hollywood, concentrându-şi atenţia asupra vedetelor din film şi muzicã, oferind ştiri din showbiz, transmisiuni live din galele de importanţã internaţionalã, reality TV show-uri, documentare despre celebritãţi şi multe alte programe de divertisment. Canalul este în întregime subtitrat în limba românã şi se adreseazã publicului tânãr.

• TCM – canalul american de filme clasice va fi disponibil 24 ore din 24 ore pe platforma digitală UPC.

• Movies 24 este un canal de filme (filme romantice, thriller-e, poliţiste şi comedie) special create pentru televiziune.

• Cartoon Network – canalul american de desene animate va fi disponibil 24 ore din 24 ore pe platforma digitală UPC.

• Jurnal TV este prima televiziune de ştiri din Republica Moldova cu acoperire naţionalã care oferã Jurnal de ştiri la fiecare oră exactă, Jurnal Sportiv, Jurnal Extern, Jurnal Financiar, Jurnal Medical, Jurnal pentru copii, talk-show-uri și dezbateri pe teme politice, sociale, economice, emisiuni cu caracter educativ şi informativ, sfaturi utile.

Canalele se regãsesc în grila platformei noi de televiziune digitalã, disponibilã în peste 40 de oraşe, excepţie fãcând TCM, care va fi recepţionat şi de cãtre clienţii din Bucureşti, abonaţi pânã pe 2 februarie 2009.

Etichete: , , ,