Transfer prin atingere pentru LG Optimus 7

Scris de | 8 septembrie, 2010
Transfer prin atingere pentru LG Optimus 7

LG Electronics prezintă o nouă inovaţie în domeniul telecomunicaţiei mobile ce face posibil transferul de fişiere multimedia pe noul telefon LG Optimus 7 şi pe toate dispozitivele compatibile cu tehnologia DLNA printr-o singură atingere.
Această funcţie preinstalată permite utilizatorilor să trimită fişiere direct din galeria foto a telefonului fără să fie nevoie să părăsească o altă aplicaţie. Telefonul va arată pe ecran în mod automat dispozitivele compatibile ce se află în aceeaşi zonă Wi-fi şi va permite utilizatorilor pur şi simplu să mute cu degetul fişierele la destinaţia dorită. Utilizatori pot transfera fişiere multimedia salvate pe telefoanele personale – fişiere video de 720p HD, fotografii de înaltă rezoluţie şi fişiere muzicale la o calitate superioară – în sistem wireless, pe televizoarele personale sau pe sistemele home-theater.
“Această aplicaţie unică este răspunsul direct la nevoia din ce în ce mai mare de tehnologii care să permită transferul fişierelor multimedia de la un dispozitiv electronic la altul,” a declarat Seongjin Park, vicepreşedinte al Centrului R&D Mobile Handset al LG Electronics Inc. „Telefoanele inteligente LG Optimus 7 vor fi în centrul unor experienţe antrenante, distractive, reprezentând poziţia de lider a LG în convergenţa telefoanelor mobile.”

Această tehnologie unică de transfer al fişierelor va fi introdusă în noile telefoane inteligente LG Optimus 7, care vor fi disponibile pe piaţa globală începând cu ultimul trimestru al acestui an. Cu nu mai puţin de 240 de companii de electronice ce au adoptat tehnologia de transfer a fişierelor multimedia, este de aşteptat ca noua tehnologie DLNA să impună un nou standard în industria produselor de home entertainment.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,