Tablet-uri Asus, cu Android 3.0 şi dock-uri QWERTY

Scris de | 6 ianuarie, 2011
Tablet-uri Asus, cu Android 3.0 şi dock-uri QWERTY

Consumer Electronics Show de anul acesta se remarcă prin explozia de lansări de tablet-uri, iar la loc de cinste printre companiile cu cele mai interesante produse de acest gen se află Asus.

Dincolo de modelul cu procesor Intel Core i5 Eee Slate EP121, promovat ca cel mai puternic tablet de pe piaţă, președintele companiei ASUS, Jonney Shih a prezentat şi alte trei tablet-uri remarcabile.
Eee Pad MeMO are un ecran capacitiv de 7 inci și este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon. Dispozitivul folosește sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb) cu posibilitatea de reda video HD, de a rula jocuri mobile și de a oferi o experiență superioară în navigarea web. Eee Pad MeMO este însoțit și de un stylus pen pentru notițe.

Eee Pad Transformer și Eee Pad Slider sunt echipate cu ecrane senzitive IPS de 10.1”, procesor NVIDIA Tegra 2 și vor fi comercializate cu Android 3.0.

Transformer vine cu un sistem opțional de andocare, care încorporează o tastatură QWERTY completă și o extensie de baterie, care extinde autonomia de operare până la 16 ore. Slider este echipat cu tastatură glisantă și se adresează utilizatorilor care urmăresc mobilitatea și autonomia energetică.

Etichete: , , , , , ,