Sony VAIO F animează universul 3D

Scris de | 22 martie, 2011
Sony VAIO F animează universul 3D

sony f3dPregătiţi-vă de o experienţă de divertisment 3D HD impresionantă cu noua serie Sony VAIO F 3D.

Puneţi-vă ochelarii active shutter, identici cu cei pe care îi folosiţi pentru televizorul BRAVIA 3D TV şi bucuraţi-vă de experienţa uimitoare oferită de jocurile, filmele şi fotografiile 3D pe noua serie VAIO F.

Ecranul Full HD VAIO Display Premium de 16,0” (40,6cm) vă va surprinde prin calitatea uimitoare a imaginii 3D, optimizată pentru o vizionare confortabilă fără “flicker”.

Spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F folosește tehnologia cu cadre secvenţiale şi iluminare LED cu control al backlight-ului. Această soluţie asigură un tip de răspuns foarte scurt şi unghiuri de vizualizare largi, afişând imagini mai clare şi mai luminoase. Tehnologia cu cadre secvenţiale afişează alternativ imagini Full HD (1920 x 1080) 3D pentru ochiul stâng şi drept cu până la 240 de cadre pe secundă, asigurând fluiditatea imaginii finale. De la filme de acţiune, până la sporturi, jocuri şi multe altele: veţi fi răsplătiţi cu o experienţă 3D mult mai relaxată, chiar şi după perioade lungi de vizualizare.

Noua serie VAIO F vă oferă mult mai multe modalităţi prin care vă puteţi bucura de divertismentul preferat. Apăsaţi butonul 3D şi veţi selecta imediat modul de vizualizare preferat 2D sau 3D. VAIO F suportă nativ conţinut 3D precum filmele 3D pe Blu-ray Disc™, jocurile şi clipurile. De asemenea, puteţi vizualiza imagini panoramice 3D realizate cu camerele digitale Cyber-shot™ şi camerele digitale Sony α DSLR. În plus, filmele 2D de pe Blu-ray Disc sau DVD pot fi convertite instantaneu în formatul de vizualizare 3D cu o simplă apăsare de buton.


Procesorul performant Intel® Core™ i7 care motorizează noua serie VAIO F rezolvă toate sarcinile multimedia 2D sau 3D. Toată această putere este completată de o placă video de înaltă performanţă NVIDIA® GeForce cu suport DX11 pentru cea mai bună redare a jocurilor şi filmelor Full HD.

Noua serie VAIO F oferă, de asemenea, o nouă dimensiune a divertismentului audio: sunet surround îm stil de cinema cu sistemul Dolby® Home Theater v3. De asemenea, tehnologia S-Force 3D creează un efect de sunet 5.1 surround cu cele 2 difuzoare bass-reflex. Rezultatul este un sunet puternic, realist care îmbogăţeşte conţinutul 3D şi 2D.

Noile VAIO F sunt foarte uşor de folosit, având butoanele pentru funcţii amplasate la îndemână, exact deasupra tastaturii, pentru a pemite accesul printr-o singură atingere la funcţiile cele mai folositoare. Butonul “ASSIST” lansează aplicaţia VAIO Care care detectează şi rezolvă orice problemă, tocmai pentru a permite utilizarea VAIO în cele mai bune condiţii. Butonul dedicat “VAIO” lansează galeria media pentru a facilita navigarea prin colecţiile de fotografii, videoclipuri şi muzică, în timp ce butoanele de playback, sensibile la atingere oferă o navigare uşoară prin colecţia dumneavoastră multimedia.

Împreună cu o nouă tastatură aerisită ce permite o dactilografiere corectă, noua serie VAIO F include o tastatura numerică pentru introducerea rapidă a datelor. Aceasta este completată de un touchpad ergonomic cu suport pentru gesturi, ceea ce oferă o experienţă mai bogată şi mai intuitivă pentru Microsoft Windows 7 şi aplicaţiile compatibile. Pentru a uşura tastarea în cazurile în care laptopul este folosit noaptea tastatura este iluminată şi senzorul de lumină poate diminua corespunzător luminozitatea ecranului.

Cele două porturi USB 3.0 oferă o creştere semnificativă a transferlui de date în comparaţie cu USB 2.0, în timp ce tehnologia Bluetooth 3.0 permite o conexiune mult mai rapidă între dispozitivele mobile.

Specificatii:

Display: 16“ VAIO Display Premium (LED) Full HD + ochelari 3D
Procesor: Intel Core I7-2630QM
Grafică: NVIDIA GT 540M
Stocare: 640 GB HDD (7200 rpm)
Memorie: 8 GB DDR3
Unitate optică: Blu-ray Disc™ Drive
Altele: Bluetooth; WLAN 802.11 b/g/n, USB 3.0
Sistem de operare: Windows 7 Home Premium 64bit

Etichete: , , , , ,