Asus GTX 590, o placă ideală pentru Crysis 2

Scris de | 25 martie, 2011
Asus GTX 590, o placă ideală pentru Crysis 2

Noua generaţie de jocuri video care îţi încântă ochii prin grafica ultra-realistă, cum este şi noul Crysis 2, necesită o putere de procesare video superioară, putere ce vine acum odată cu noua placă video Asus GTX 590, echipat cu două unităţi NVIDIA GF110.
Modelul poate fi supra-tactat până la 918MHz cu ajutorul tehnologiei Voltage Tweak, permiţând jocurilor DirectX 11 să ruleze la cea mai înaltă rezoluţie posibilă, cu toate efectele şi detaliile reglate la maximum, dar şi să afişeze efecte 3D realistice şi fluide în jocuri şi filme, pe trei monitoare prin intermediul NVIDIA 3D Vision Surround.

Cele două GPU-uri GF110 pun în inferioritate designul de referinţă al fostului vârf de gamă GTX 580, sporind capabilităţile de procesare grafică pentru cel mai puternic produs bazat pe NVIDIA Fermi, realizat pe o singură placă.
Cei 3GB de memorie video utilizează tehnologia performantă GDDR5 şi interfaţa duală pe 384-biți pentru o lătime de bandă îmbunătăţită şi interconectivitate avansată cu celelalte componente ale sistemului.

ASUS GTX 590 funcţionează la 612MHz, fiind cea mai rapidă placă grafică dual-GPU lansată până în prezent. Utilitarul pentru supravoltaj, ASUS Voltage Tweak profită de acestă putere și le permite utilizatorilor care dețin un sistem cu răcire agresivă să împingă placa până la frecvența de 918MHz, cu până la 50%* mai mult. În urma acestei proceduri, aceștia vor beneficia de o creștere notabilă a reacției și fluidității jocurilor.

Performanţele dezvoltate de cele două unităţi grafice echilibrate și optimizate pe o singură placă depășesc de cel puțin două ori GTX 580, rulând implicit în mod always-on 2-way SLI.

Suportul complet pentru NVIDIA 3D Vision Surround alături de capabilitățile acestei plăci dual-GPU oferă o redare 3D Full HD, simultan pe trei ecrane.

Etichete: , , , , , , ,