Allview Q1 G3T, gata de business

Scris de | 2 aprilie, 2011
Allview Q1 G3T, gata de business

telefon dual simTastatură QWERTY, dual SIM, 3G şi Wi-Fi, totul ambalat frumos în carcasa metalică a noului model business Allview Q1 G3T.

Text de: Sergiu Briceag
Allview Q1 G3Teste un smartphone dual sim creat cu gândul la utilizatorii care au nevoie de un mobil multitalentat, care să permită gestionarea mai multor cartele, accesul la o multitudine de servicii online, scrierea şi trimiterea facilă a mesajelor text sau email sau realizarea de apeluri video.
Din puncte de vedere estetic Q1 G3T se ridică la nivelul aşteptărilor pe care le avem de la un model business. O faţă metalică argintie îi oferă atât rezistenţă sporită cât şi un look elegant, contrastând cu tastele negre lucioase. Nu putem să nu remarcăm asemănarea cu modelele BlackBerry ale celor de la RIM.
Displayul TFT de 2.4 inchi are o rezoluţie de 320 x 240 şi o luminozitate destul de bună care îi o conferă vizibilitate bună chiar şi într-o zi însorită. Deasupra ecranului regăsim camera frontală pentru funcţia de apel video.
Sub display sunt plasate tastele de apelare dar şi un track pad sensibil care asigură navigaţie prin meniu. Partea din spate este construită din plastic şi are un finisaj negru glossy. Tot aici regăsim şi camera principală.
Un jack de 3.5 mm se asigură de faptul că îţi poţi asculta muzica preferată cu ajutorul unui set de căşti potrivit.
Conectivitate avansatătelefon dual sim
Smartphone-ul Allview vine cu o paletă vastă de opţiuni de conectivitate, care include GPRS, EDGE Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth şi 3G- WCDMA. Fiind un model 3G, Q1 G3T funcţionează pe ambele SIM-uri pe 900 şi 1800MHz, iar pe SIM1 şi pe 2100MHz. Construcţia dual SIM te asigură de asemenea că ambele cartele SIM vor fi active simultan, ceea ce înseamnă că nu vei pierde niciodată un apel important.
În ceea ce priveşte accesul la reţelele de socializare, telefonul îţi oferă acces la majoritatea serviciilor importante cu ajutorul unor programe preinstalate. Cu Ebuddy spre exemplu, poţi comunica pe MSN, Yahoo, Gtalk, Facebook, ICQ, MySpace şi AIM (AOL), iar Snaptu se ocupă de partea de Facebook şi Twitter.
Fiind un telefon business, Q1 G3T oferă un calendar complex, posibilitatea de sincronizare cu un server gen Goosync sau push mail.

Multimedia şi divertisment
Modelul Q1 G3T este dotat cu o cameră decentă, cu rezoluţia de 3.2 megapixeli. Aceasta este capabilă să înregistreze şi video, la o rezoluţie ridicată de 720 x 480 pixeli.
Playerul multimedia suportă o gamă extinsă de formate audio şi video, iar pentru fanii radio-ului există întotdeauna radio-ul FM stereo încorporat. Telefonul permite şi înregistrarea de date audio în formate precum WAV, AMR sau AWB. Allview Q1 G3T se dovedeşte a fi un telefon care oferă extrem de multe la un preţ competitiv, fiind o alegere potrivită pentru cei ce sunt în căutarea unui business phone.

Etichete: , , , , , ,