Cele mai bune clipuri video 3D, pe YouTube

Scris de | 27 mai, 2011
Cele mai bune clipuri video 3D, pe YouTube

De acum poţi urmări clipuri video 3D spectaculoase pe YouTube, în format stereoscopic, pe un laptop sau PC compatibil cu tehnologia 3D Vision, care are instalată ultima versiune a browserului Firefox.

“Suntem încântaţi să putem integra suportul pentru standardele HTML5 şi WebM pentru miile de videoclipuri 3D disponibile pe YouTube,” a declarat Jonathan Huang, 3D Product Manager la YouTube.

Prin adoptarea acestor standarde, utilizatorilor NVIDIA 3D Vision li se oferă posibilitatea de a se putea bucura de colecţia de conţinut 3D disponibilă pe YouTube.

În încercarea de a continua să prezinte capabilităţile de difuzare video 3D pe YouTube şi câteva dintre cele mai recente videoclipuri profesionale generate de către utilizatori YouTube 3D, NVIDIA va găzdui cele mai importante videoclipuri YouTube 3D stereoscopice pe pagina comunităţii 3D Vision, disponibilă la adresa www.3DVisionLive.com/YT3D.

În plus, datorită aplicaţiei NVIDIA 3DTV Play, utilizatorii pot să îşi conecteze PC-urile la HDTV-urile 3D pentru a se bucura de videoclipurile 3D de pe YouTube pe “ecranele mari” din camerele lor de zi.

Pentru mai multe informaţii despre cum puteţi vizualiza videoclipuri 3D Vision pe YouTube, vă invităm să vizitaţi pagina:  www.3dvisionlive.com/3dv-html5-detection.

Etichete: , , ,