Belkin ScreenCast: Video HD de pe PC pe TV

Scris de | 31 mai, 2011
Belkin ScreenCast: Video HD de pe PC pe TV

Urmăreşte filme HD sau fotografii pe ecranul televizorului HD, direct de pe PC sau laptop, wireless, cu ajutorul noului adaptor Belkin ScreenCast, cu suport Intel Wireless Display WiDi.

ScreenCast conectează wireless orice computer portabil WiDi prevăzut cu un procesor Intel Core la un HDTV, pentru a te bucura de conţinut personal şi online, de filme în format Blu-ray de pe un player Blu-ray al computerului portabil, sau de clipuri YouTube în format HD. Toate acestea pot fi redate la rezoluţie full HD1080p cu sunet Dolby 5.1 surround.
ScreenCast este uşor de configurat şi utilizat, se conectează la HDTV cu ajutorul cablului HDMI inclus. Pur şi simplu apasă un buton de pe computerul portabil pentru a proiecta ecranul pe televizor .

Adaptorul Belkin ScreenCast utilizează o tehnologie wireless de bandă dublă şi HDMI, garantând cea mai bună imagine şi calitate a sunetului pentru filmele HD urmărite online. Tehnologia WiDi permite, de asemenea, un al doilea ecran pentru computerele compatibile Intel Wireless Display, astfel încât poţi în acelaşi timp lucra, naviga pe Web sau viziona conţinut pe computerul portabil şi televizor.

Belkin ScreenCast (F7D4501) este disponibil din iunie, la preţul de 489.99 RON.

Etichete: , , , , ,