Cars 2: The Video Game – Curse exotice pe glob

Scris de | 28 iunie, 2011
Cars 2: The Video Game – Curse exotice pe glob

Cars 2: The Video Game, jocul inspirat de mult aşteptata animaţie Disney, va fi lansat oficial joi, 30 iunie, iar fanii vor avea şansa să îl achiziţioneze la preţul de numai 99,99 lei, în varianta PC.
Evenimentul va avea loc începând cu orele 18.00, la magazinul Diverta de la etajul 1 din Băneasa Shopping City.

Cars 2: The Video Game este jocul video oficial al bine cunoscutului film de animaţie 3D Cars 2 („Masini 2”), care va rula în cinematografele din România cu începere din 5 august , cu celebrii Michael Caine și Owen Wilson în două dintre rolurile principale.

“Povestea din joc continuă acţiunea filmului, iar jucătorii pot alege să intre în rolul personajelor principale din film, precum şi al altor personaje-maşini noi, pentru a participa la curse în locuri exotice de pe întregul glob”, afirmă Mike Stegaru, Product Manager, TNT Games.
Jocul Cars 2: The Video Game oferă atât curse single player, cât și moduri multiplayer pentru un maximum de patru jucători, precum și posibilitatea de a debloca noi trasee, personaje, curse și misiuni de spionaj.
Cars 2: The Video Game este disponibil în versiuni pentru PC la preţul de 129,99 lei, Sony PLAYSTATION 3 la preţul de 279,99 lei, Nintendo Wii la preţul de 199,99 lei și Nintendo DS/DSi/DSi XL la preţul de 179,99 lei, prin intermediul celor de la TNT Games.

Etichete: , , , , , , , ,