Serviciu gratuit 3D de la Samsung

Scris de | 14 iulie, 2011
Serviciu gratuit 3D de la Samsung

Samsung a lansat ieri în România serviciul gratuit numit Explore 3D, care oferă utilizatorilor autohtoni acces la zeci de filme gratuite, trailere, videoclipuri muzicale şi documentare tridimensionale.

Explore 3D îţi aduce experienţa stereoscopică direct în sufrageria ta, în premieră pe piața locală, pentru toţi posesorii de televizoare Samsung 3D Smart TV.

„Suntem dedicați îmbunătățirii calității și accesibilității experienței Samsung 3D Smart TV. Combinarea beneficiilor capacităților VoD a Samsung Smart TV cu experiența unei imagini 3D complete este un pas firesc și va consolida leadershipul Samsung pe piața televizoarelor 3D din Europa,” a declarat Ana Păsculescu, Product Manager LCD&LED din cadrul Samsung Electronics România, într-un comunicat de presă.

Aplicația este deja disponibilă în Europa și oferă acces la zeci de videoclipuri și filme 3D gratuite inclusiv trailere, videoclipuri muzicale și documentare întregi. Printre ele se numără şi 10 filme de la cinematografele IMAX, care erau până acum disponibile pentru vizonare acasă doar pe discuri BluRay. Samsung are în plan adăugarea constantă de conţinut nou până la finalul anului, pentru a satisface cererea crescută de conținut 3D  din partea utilizatorilor de Smart TV.

Totodată, Samsung a alocat o divizie specială dedicată inițierii de discuții cu dezvoltatorii locali. Până la sfârșitul anului 2011, Samsung Electronics România va lansa mai multe aplicații pentru piața locală, dedicate noilor serii de televizoare Samsung Smart TV.

Mai mult, Samsung va lansa noul „3D Entertainment Pack”, care conţine două perechi de ochelari activi Bluetooth 3D, la un preț de retail de aproximativ 79 Euro. Utilizarea acestor ochelari activi confortabili va da naștere unei imagini 3D Full HD din aproape orice poziție a camerei.

Etichete: , , , , ,