Rusoaicele îşi rup bluzele pentru un iPad 2

Scris de | 19 iulie, 2011
Rusoaicele îşi rup bluzele pentru un iPad 2

Un clip cu o rusoaică deloc urâtă care îşi rupe tricoul în cadrul unui concurs ce oferă ca premiu un iPad 2 face furori pe web.

Vladimir Putin, un om care nu are nevoie de nicio introducere, va candida, se pare, din nou, la preşedinţia Rusiei. În virtutea acestui fapt, fanii actualului prim-ministru sunt rugaţi să-şi arate sprijinul printr-un clip ce ar putea să le aducă un iPad 2.

Campania numită „I Tear  For Putin” – în traducere, „Eu sfâşii pentru Putin” –, pune la bătaie un iPad 2 pentru cel mai original video în care un fan rupe sau sfâşie ceva pentru a-şi arăta sprijinul pentru fostul preşedinte. Pentru a intra în competiţie clipul trebuie să fie postat pe pagina grupului Armata lui Putin, de pe VKontakte, varianta rusească a reţelei de socializare Facebook.

Lansarea campaniei a fost făcută într-un mod destul de controversat printr-un video apărut online care anunţă concursul. În clip, o studentă pe numele Diana scrie pe un maieu „O să-mi sfâşii hainele pentru Putin” – în traducere de pe ediţia online a publicaţiei The Telegraph – după care, evident, îşi rupe maieul, moment în care imaginea e întreruptă înainte să-i vedem „sprijinul”. O abordare neortodoxă pentru o ţară ortodoxă. Clipul în discuţie, în care mai apare un iPhone şi un MacBook, a strâns deja peste 450.000 de vizualizări.

Cu toate că majoritatea comentariilor au fost la adresa clipului, scopul campaniei „I Tear For Putin” este clar: realegerea lui Vladimir Putin în 2012 la conducerea Kremlinului.

Crezi că video-ul e prea îndrăzneţ? Urmăreşte-l aici:

Etichete: , , , , , ,