Sony Ericsson Xperia Arc şi Xperia Neo sunt disponibile de azi la Germanos

Scris de | 1 august, 2011
Sony Ericsson Xperia Arc şi Xperia Neo sunt disponibile de azi la Germanos

Începând de azi noile modele de smartphone-uri de la Sony Ericsson, Xperia Arc şi Xperia Neo, se află în reţeaua magazinelor Germanos. Cele două telefoane high-end sunt echipate cu ecrane mari şi rulează Gingerbread, ultima versiune a sistemului de operare Android.

Sony Ericsson Xperia Arc are un ecran tactil de 4.2 inchi, care permite vizionarea de filme în condiţii excelente şi dispune de tehnologia Sony BRAVIA Engine, întâlnită şi la televizoarele LCD.

Pe lângă ecranul deosebit, din punct de vedere al hardware-ului, smartphone-ul este dotat cu un procesor Qualcomm SnapDragon de 1GHz, o memorie de 512 MB RAM, spaţiu propriu de stocare de 320 MB (şi posibilitatea de a extinde memoria până la 32 GB prin slot-ul dedicat), 3G, Wi-Fi, GPRS, EDGE şi o cameră foto de 8 megapixeli cu tehnologia Exmor R de la Sony pentru capturarea de înaltă calitate a fotografiilor şi a videoclipurilor, chiar şi în condiţii de iluminare slabă, precum şi capacitate de filmare la 30 cadre pe secundă.

Sony Ericsson Xperia Neo se deosebeşte de modelul Arc prin dimensiunile dispozitivului. Xperia Neo are un ecran tactil de 3.7 inchi, iar terminalul este ceva mai mic decât Arc.

Un avantaj faţă de Arc este dat de camera foto/video amplasată pe faţa terminalului, care îl transformă astfel într-un dispozitiv ideal pentru apeluri video. Xperia Neo are, în afară de aceste caracteristici singulare, aceleaşi repere tehnologice ca şi Xperia Arc, inclusiv procesorul Scorpion Qualcomm MSM8255 Snapdragon de 1 GHz.

Sony Ericsson Xperia Arc este disponibil în magazinele Germanos şi COSMOTE la preţul de 1.999 lei (TVA inclus) fără conectare, respectiv la preţul de 1.110 lei (TVA inclus) la abonamentul COSMOTE Adventure pe 2 ani, în timp ce Sony Ericsson Xperia Neo este disponibil la preţul de 1.299 lei (TVA inclus), fără conectare, respectiv la preţul de 508 lei (TVA inclus) la abonamentul COSMOTE Adventure pe 2 ani.

Etichete: , , , ,