Vodafone România, partener oficial al Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul

Scris de | 6 august, 2011
Vodafone România, partener oficial al Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul

Vodafone a anunţat ieri că va susţine cea de-a opta ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, care va avea loc în perioada 8-14 august. Cu ocazia acestui eveniment se lansează şi o campanie pe Facebook.

Vodafone va lansa o campanie pe pagina de Facebook a companiei, o aplicaţie specială pe care zilnic vor fi publicate articole scrise de corespondenţi. Aplicaţia va fi disponibilă pe durata festivalului, începând de marţi, 9 august. Patru corespondenţi vor transmite de la faţa locului scurte cronici legate de filmele incluse în programul festivalului, interviuri cu actorii şi regizorii prezenţi, poze şi filme inedite şi aşa mai departe.

Vodafone pune la bătaie un post de corespondent pentru festival, care va fi ocupat, prin concurs, de către un blogger care îşi va demonstra afinitatea cu lumea filmului, printr-o recenzie postată pe blogul personal. Concursul se va desfăşura, începand de 4 august, până luni, la ora 12.00, pe pagina de Facebook.

În fiecare zi, fanii Vodafone Buzz care vor urmări cronicile celor patru corespondenţi vor putea participa la concursuri ce vor avea ca premii „kit-uri de supravieţuire în Deltă”: Cartela Vodafone, articole de protecţie solară şi împotriva ţânţarilor etc.

Vodafone va pune la dispoziţie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participanţilor la festival, în Complexul Cinema din cadrul Green Village.

Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, se va desfăşura în perioada 8-14 august 2011, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Etichete: , , , ,