Samsung se pregăteşte de IFA cu noi dispozitive

Scris de | 24 august, 2011
Samsung se pregăteşte de IFA cu noi dispozitive

Compania coreeană a emis astăzi un comunicat de presă în care prezintă noile smartphone-uri din familia Galaxy care vor debuta la Târgul Internaţional de Electronice IFA din Berlin, ce va avea loc în perioada 2-7 septembrie. Printre starurile lansării se numără modelul performant Galaxy W şi două terminale cu tastatură QWERTY.

Samsung Galaxy W – Terminalul e echipat cu tehnologie avansată care include un procesor de 1.4GHz, conexiune HSDPA 14.4 Mbps şi un ecran mare de 3.7 inchi. Integrarea serviciilor Samsung Game, Social şi Music Hub oferă soluţii pentru nevoile utilizatorului de jocuri, muzică şi reţele de socializare.

Samsung Galaxy M Pro – Smartphone-ul oferă, după cum se prezintă şi în titlu, o tastatură QWERTY dedicată tinerilor afacerişti şi nu numai. Serviciul Social Hub facilitează, de asemenea, comunicarea cu prietenii de pe Facebook, Twitter şi aşa mai departe. Galaxy M Pro mai are şi un ecran touch şi un trackpad perfect pentru navigarea cu uşurinţă prin meniurile Android.

Samsung Galaxy Y – Dispozitivul entry-level are un procesor de 832 MHz şi e dedicat persoanelor care nu vor să cheltuiască o mică avere pe un smartphone.

Samsung Galaxy Y Pro –  Modelul “Pro” adaugă o tastatură fizică QWERTY şi pune accent, evident, pe comunicare.

Toate dispozitivele vor rula Gingerbread, ultima versiune a sistemului de operare Android.

Etichete: , , , , ,