Accesorii noi pentru iPad de la Logitech

Scris de | 25 august, 2011
Accesorii noi pentru iPad de la Logitech

Logitech a prezentat astăzi două noi accesorii pentru tableta emblematică a companiei Apple. Tastatura ataşabilă Fold-Up Keyboard for iPad facilitează introducerea textului pe tabletă, în timp ce Joystick for iPad oferă o nouă experienţă de gaming pe dispozitiv.

“Mulţi utilizatori folosesc tabletele în moduri care necesită acţiuni mai complexe decât scroll sau apăsarea touchpad-ului. Fie că scrii mail-uri sau descoperi noi jocuri, ambele dispozitive sunt mult mai flexibile în crearea de conţinut sau experimentarea divertismentului de calitate”, a precizat într-un comunicat de presă Azmat Ali, vice preşedinte al diviziei de produse mobile şi tablete în cadrul Logitech.

Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 – Este soluţia perfectă pentru utilizarea din mers a tabletei. Tastatura – suport full-size cu conexiune Bluetooth se închide şi se deschide precum o carte, iar la final poţi porni cu ea la drum. Se încarcă de la USB, astfel schimbatul bateriilor nefiind un motiv de îngrijorare. Dispozitivul se ridică şi este gata de funcţionare chiar în momentul când este deschis şi se închide automat în momentul în care este împachetat, ajutând astfel la economisirea bateriei.

Logitech Joystick pentru iPad – Companionul perfect pentru iPad şi iPad 2. Nimănui nu-i convine pierderea unui punct sau unei lupte din cauza degetului care nu a nimerit zona de control. Joystick-ul Logitech pentru iPad este un controller de joc în stil thumb-stick pe care-l poţi folosi cu aproape orice joc cu un joystick pe ecran sau un d-pad. Dispozitivul se ataşează iPad-ului tău cu ajutorul ventuzelor iar înlăturarea lui este la fel de uşoară.

Logitech Fold-Up Keyboad va fi disponibilă în Europa din septembrie la un preţ recomandat de 99,99 Euro. Logitech Joystick va fi disponibil, de asemenea, din septembrie la un preţ recomandat de 14,99 Euro.

Etichete: , , , ,