Sony Ericsson Xperia arc S: Cel mai rapid Xperia soseşte cu un procesor de 1.4 GHz

Scris de | 1 septembrie, 2011
Sony Ericsson Xperia arc S: Cel mai rapid Xperia soseşte cu un procesor de 1.4 GHz

Sony Ericsson Xperia arc S, vârful de gamă al telefoanelor Xperia, soseşte odată cu prima zi a toamnei, bucurându-se de o prezentare specială în cadrul IFA 2011.

Telefonul, echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 single core de 1.4 GHz, este cu 25% mai rapid decât modelul Xperia arc la capitolul redare multimedia şi oferă o viteză cu până la 20% mai mare pentru procesarea paginilor web.

Xperia arc S soseşte şi cu cele mai noi servicii Sony cum ar fi Music Unlimited şi Video Unlimited. Music Unlimited oferă acces la un catalog cu peste 10 milioane de melodii şi la numeroase posturi de radio, în timp ce Video Unlimited promite cele mai noi filme de la Hollywood precum şi cele mai urmărite seriale TV.

O altă funcţie care soseşte odată cu elegantul Xperia arc S este 3D Sweep Panorama, care permite salvarea de imagini panoramice 3D impresionante, care pot fi apoi vizionate după conectarea telefonului la un 3D TV, prin HDMI.

Ca şi dotare, Xperia arc S oferă un display generos, de 4.2 inchi, Reality Display cu BRAVIA Engine, rezoluţie de 854 x 480 pixeli şi o cameră de 8.1 megapixeli bazată pe puternicul senzor ExmorR, capabilă să surprindă şi clipuri video HD.

Xperia arc S rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread şi va fi disponibil în Q4 2011 în nuanţe Pure White, Midnight Blue, Misty Silver, Gloss Black şi Sakura Pink.

 

Etichete: , , , ,