Sony VAIO Z: Intel Core i7, SSD de 256 GB

Scris de | 27 septembrie, 2011
Sony VAIO Z: Intel Core i7, SSD de 256 GB

Cel mai puternic notebook ultra-portabil al celor de la Sony, VAIO Z a fost lansat în România. Dedicat mediului de afaceri, VAIO Z oferă performanţe de excepţie într-un format ultraportabil, cu o carcasă superbă, perfect plată, din fibră de carbon şi cu o greutate de sub 1.2 kg. Cântărind sub 1,2 kg, noul laptop ultra-subţire (16,65mm) este partenerul de călătorie ideal pentru oamenii de afaceri care au nevoie de putere şi portabilitate de top.

La baza noului sistem Sony stau noile procesoare Intel Core i7 de tensiune standard,  alături de memoria de 8GB DDR3 SDRAM şi unitatea de stocare SSD RAID de 256GB

Ecranul de 33.2 cm (13.1 inchi) are rezoluţia de 1600 x 900 pixeli şi un filtru anti-reflexie care minimizează efectul deranjant al surselor de lumină reflectate în ecran şi asigură o afişare clară a culorilor.

Alte elemente care merită menţionate sunt camera web HD, cu tehnologia Exmor, bateria suplimentară ce asigură o autonomie de până la 14h şi încărcare rapidă, precum şi dock-ul suplimentar Power Media Dock, cu suport pentru 4 monitoare, unitate grafică AMD Radeon HD, unitate optică şi porturi suplimentare, inclusiv ieşire HDMI.

VAIO Z oferă şi funcţia Quick Boot, care reduce timpul de încărcare a sistemului Genuine Windows 7 Professional cu până la 50% faţă de notebook-urile obişnuite.

Noul notebook VAIO seria Z este disponibil în reţeaua partenerilor Sony, la un preţ de aproximativ 12.000 lei.

Etichete: , , , ,