Biografia lui Steve Jobs va ieşi pe piaţă peste doar câteva săptămâni

Scris de | 7 octombrie, 2011
Biografia lui Steve Jobs va ieşi pe piaţă peste doar câteva săptămâni

În lumina morţii lui Steve Jobs editura Simon and Schuster a decis să scoată pe piaţă biografia fostului CEO Apple cu aproximativ o lună înainte de data iniţială de lansare. „Steve Jobs: O Biografie” a sărit pe primul loc în topul celor mai anticipate cărţi în topul dedicat de pe Amazon.

Biografia fostului CEO Apple, intitulată „Steve Jobs”, va ieşi pe piaţă luni, 24 octombrie. Iniţial cartea – care e şi prima biografie sancţionată de către Steve Jobs – trebuia să apară pe piaţă în data de 21 noiembrie. Editura Simon and Schuster a decis să schimbe data lansării în urma feedback-ului extraordinar din partea fanilor Steve Jobs.

După ce Apple a confirmat moartea acestuia, precomenzile biografiei de pe Amazon.com au crescut cu 41,800%, ajungând astfel pe primul loc în top, o urcare impresionantă de pe locul 419.

Cartea a fost scrisă de Walter Isaacson şi e bazată pe o serie de aproximativ 40 de interviuri cu Steve Jobs. Biografia va include şi aproximativ 208 pagini ce vor acoperi demisia acestuia din funcţia de CEO al companiei Apple.

Biografia “Steve Jobs” poate fi comandată acum în avans de pe App Store pentru dispozitivele ce rulează iOS. Versiunea fizică poate fi de asemenea comandată de pe Amazon.

Etichete: , , , ,