VGA 2011: Skyrim câștigă Game of the Year

Scris de | 11 decembrie, 2011
VGA 2011: Skyrim câștigă Game of the Year

Ediția din acest an a VGA (Video Game Awards) a desemnat cele mai bune jocuri PC, de consolă și mobile ale anului 2011, marele câștigător fiind The Elder Scrolls V: Skyrim, RPG-ul cu vikingi și dragoni al celor de la Bethesda.
Un mare succes pentru Bethesda, care pe lângă faptul că Skyrim a fost ales Game of the Year, și Best RPG au reușit să obțină și premiul pentru Studio of the Year, în fața unor concurenți extrem de puternici precum Naughty Dog sau Valve.
În zona de console, jocul anului pentru Xbox 360 este Batman Arkham City. Mare surpriză, deoarece mai toată presa miza pe Gears of War 3 al celor de la Microsoft.
Pe PlayStation 3 lucrurile erau puțin mai previzibile, chiar dacă am avut un an extrem de bun în jocuri. Uncharted 3: Drake’s Deception a obținut PS3 Game of the Year, precum și premiul pentru cea mai bună grafică.
Să nu uităm nici de Wii, unde The Legend of Zelda: Skyward Sword al Nintendo a ieșit victorios.
Alegerea pentru Game of the Year pe PC a fost una extrem de dificilă, victoria revenindu-i în final lui Portal 2, produs de Valve.
Lupta pentru Best Shooter a fost și ea extrem de aprinsă, însă în final Call of Duty: Modern Warfare 3 a reușit să învingă Battlefield 3.
Restul câștigătorilor îi puteți găsi pe site-ul celor de la Spike.

Etichete: , , , , , ,