Samsung a vândut în 2011 peste 300 milioane de telefoane mobile

Scris de | 13 decembrie, 2011
Samsung a vândut în 2011 peste 300 milioane de telefoane mobile

Compania coreeană Samsung a anunţat numărul de telefoane mobile vândute în anul 2011. Totalul de peste 300 milioane a depăşit recordul din 2010 de 280 milioane de unităţi vândute, informează Reuters.

Divizia de telefoane mobile din cadrul companiei Samsung are motive serioase de bucurie. Până acum s-au vândut peste 300 milioane de telefoane mobile în anul 2011 conform companiei coreene. Line-up-ul atractiv ce include smartphone-ul emblematic Samsung Galaxy S II şi seria telefoanelor entry-level a fost motivul principal pentru care Samsung a atins numărul impresionant de vânzări. Recordul anterior de 280 milioane de unităţi vândute în 2010 a fost depăşit la o diferenţă semnificativă de aproximativ 20 de milioane.

JK Shin, preşedintele diviziei de Mobile Communications din cadrul Samsung, a declarat pentru Reuters: „Suntem deosebit de entuziasmaţi şi aşteptăm să depăşim acest succes în anul viitor.”

Numărul de dispozitive mobile vândute nu înseamnă şi câştiguri mai mari. Vom vedea la anunţarea câştigurilor trimestriale situaţia detaliată a companiei Samsung.

Etichete: , , , ,