Samsung Galaxy Ace Plus: Caracteristici de top la un preţ modest

Scris de | 3 ianuarie, 2012
Samsung Galaxy Ace Plus: Caracteristici de top la un preţ modest

Samsung Electronics a lansat astăzi cel mai nou smartphone din gama entry-level dedicată celor ce caută un dispozitiv de încredere la un preţ acceptabil. Samsung Galaxy Ace Plus oferă o serie de îmbunătăţiri considerabile faţă de predecesorul Galaxy Ace.

Varianta îmbunătăţită a smartphone-ului Galaxy Ace dispune de un procesor de 1GHz, o cameră foto de 5 megapixeli, un ecran HVGA de 3.65 inchi, o memorie internă de 3GB, card microSD, Bluetooth, Wi-Fi şi rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, completat cu o serie aplicaţii marca Samsung.

JK Shin, preşedintele diviziei de telefonie mobilă din cadrul Samsung Electronics a declarat într-un comunicat de presă: “Samsung Mobile debutează anul 2012 cu introducerea noului Samsung Galaxy Ace Plus, o adiţie important la portofoliul dispozitivelor Galaxy. Galaxy Ace Plus beneficiază de platforma Android Gingerbread şi de serviciile Samsung, oferind astfel o experienţă deosebită utilizatorilor.”

Samsung Galaxy Ace Plus va fi disponibil în Rusia, Europa, America Latină, Asia, Africa şi China începând din această lună.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,