Barack Obama şi-a deschis cont pe Instagram

Scris de | 4 ianuarie, 2012
Barack Obama şi-a deschis cont pe Instagram

Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, şi-a extins campania pentru şefia statului şi în mediul virtual. Pe lângă conturile de Facebook, Twitter sau Youtube, Barack Obama şi-a deschis cont şi pe Instagram.

Instagram, reţeaua de socializare dedicată pasionaţilor de fotografie care deţin un iPhone, a anunţat contul actualului preşedinte al Statelor Unite ale Americii printr-un post pe blogul oficial. Prima poză încărcată pe site îl prezintă pe Barack Obama în timpul unei videoconferinţe ce a avut loc cu ocazia unei întâlniri ale alegătorilor din statul Iowa.

Decizia preşedintelui Barack Obama de a deschide un cont pe Instagram are fără îndoială legătură cu alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, ce vor avea loc în luna noiembrie.

Instagram este o aplicaţie gratuită dedicată utilizatorilor de dispozitive iOS, ce îţi oferă soluţii simple pentru a face cele mai frumoase poze, şi, cel mai important, de a le distribui pe Twitter, Facebook, Tumblr, Foursquare şi alte site-uri de socializare.

Etichete: , , , ,