CES 2012: Samsung lansează dock-urile DA-E750 şi DA-E670

Scris de | 5 ianuarie, 2012
CES 2012: Samsung lansează dock-urile DA-E750 şi DA-E670

Samsung Electronics a oferit primele detalii legate de două noi staţii de andocare dedicate smartphone-urilor din gama Galaxy S şi cele produse de Apple. Dispozitivele DA-E750 şi DA-E670 oferă o calitate a sunetului comparabilă sistemelor audio premium.

Staţia de andocare Samsung DA-E750 este primul dock cu difuzor al companiei, care beneficiază de tehnologia exclusivă Samsung cu amplificator hibrid cu tub vidat –  claritatea amplificatorului digital, combinată cu sunetul bogat oferit de tuburile vidate – pentru a oferi o experienţă auditivă pură, pe placul oricărui pasionat de muzică.

Disponibile anterior numai pentru produsele audio premium, amplificatoarele cu tub vidat au fost lăudate de către pasionaţii de muzică pentru sunetul mai natural pe care îl produc, însă sunetele erau uneori  distorsionate. Amplificatoarele digitale oferă un sunet clar şi sunt mai eficiente din punct de vedere energetic şi pot fi conţinute de o formă mai mică. Prin combinarea a ceea ce este mai bun în ambele tehnologiile, Samsung a inovat acest domeniu, ridicând ştacheta în domeniul calităţii sunetului pentru produsele audio mainstream. Tubul vacuum este folosit în pre-amplificator, în timp ce amplificatorul de putere foloseşte tehnologia digitală, astfel încât dock-ul audio poate să încapă într-un corp suplu şi atrăgător.

DA-E750 este primul dispozitiv din industrie compatibil atât cu smartphone-urile din seria Galaxy S (precum S II si Note), cât şi cu dispozitivele Apple iOS, inclusiv iPod, iPhone şi chiar iPad, prin intermediul structurii unice de dual docking.

Dock-ul Samsung DA-E670 pentru smartphone-urile Galaxy S, precum şi pentru dispozitivele iOS este uşor de utilizat şi oferă o experienţă audio de înaltă calitate, încărcând în acelaşi timp bateriile fiecărui dispozitiv. Cu ajutorul suportului compact, DA-E670 este ideal pentru camera de zi, birou sau chiar şi pentru dormitor.

Cele două staţii de andocare vor fi prezentate la mult-aşteptatul eveniment de specialitate Consumer Electronics Show, ce va avea loc săptămâna viitoare în Las Vegas.

Etichete: , , , , , , ,