Huawei Ascend P1 S, smartphone dual-core ultra-subţire

Scris de | 10 ianuarie, 2012
Huawei Ascend P1 S, smartphone dual-core ultra-subţire

Huawei a prezentat în cadrul evenimentului CES 2012 noul terminal Ascend P1 S, cu o grosime de doar 6,9 mm, denumit de compania chineză drept cel mai subţire smartphone dual-core din lume.

Huawei Ascend P1 S are o grosime de numai 6,9mm şi vine echipat cu un touchscreen de 4,3-inch mega super AMOLED cu rezoluţia de 960 x 540 fabricat din sticlă Corning Gorilla. Ascend P1 S este, de asemenea, cel mai rapid şi mai compact smartphone din clasa sa, beneficiind de performanţele procesorului Cortext-A9 1,5GHz şi ale sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Richard Yu, Chairman Huawei Device, a declarat într-un comunicat de presă : „Modelul Ascend P1 S demonstrează preocuparea noastră constantă pentru inovare în domeniul echipamentelor mobile de înaltă calitate care încorporează ultimele tehnologii hardware şi software.”

Huawei a prezentat de asemenea şi modelul Ascend P1 care face parte din aceeași serie de telefoane, şi beneficiază de aceleaşi funcţionalităţi dar are o grosime de 7,69mm.

Modelele Huawei Ascend P1/P1 S vor fi disponibile în Europa, Asia-Pacific, America de Nord, Australia, Orientul Mijlociu şi China din aprilie 2012.