Adizero f50: „Gheata de fotbal cu creier” de la Adidas

Scris de | 11 februarie, 2012
Adizero f50: „Gheata de fotbal cu creier” de la Adidas

Adidas aduce in Romania gheata inteligenta adizero f50 powered by miCoach.

“Gheata de fotbal cu creier”este cea mai noua versiune a ghetei f50 adizero si aduce tehnologia inteligenta pe terenul de fotbal. Astfel, miCoach va permite sa urmariti si sa incarcati datele despre performantele voastre sportive, incluzand viteza, viteza maxima, numarul de sprinturi, distanta si distanta la cele mai mari niveluri de intensitate si timp.

Adizero f50 prezinta in talpa o cavitate pentru senzorul de viteza miCoach Speed Sensor, care capteaza miscarile la 360 de grade si masoara indicatorii cheie in performanta. Senzorul poate stoca pana la 7 ore de informatii din timpul jocului sau antrenamentului in memoria interna si apoi pot fi transmise wireless catre smartphone, tableta sau PC-ul utilizatorului.

Statisticile pot fi impartasite prietenilor pe Facebook si pot fi comparate cu ale lor sau cu cele ale jucatorilor profesionisti ca Leo Messi.

Pentru mai multe detalii, urmariti acest clip de prezentare:

Gheata adizero f50 alimentata de miCoach este disponibila in magazinele Adidas din Romania la pretul de 805 lei, iar dispozitivul adizero f50 miCoach este disponibil la pretulu de 710 lei si include si un sensor de viteza si un dispozitiv intelligent miCoach Connect pentru iPod si iPhone, precum si CONNECT miCoach pentru PC.

Etichete: , , , , ,