Bioware şi Razer lansează periferice şi accesorii PC Mass Effect 3

Scris de | 17 februarie, 2012
Bioware şi Razer lansează periferice şi accesorii PC Mass Effect 3

Razer colaborează cu cei de la BioWare, producătorii jocului Mass Effect 3, lansând o serie de periferice pentru PC şi console, inspirate de designul action RPG-ului SF.

Primul produs din noua serie este mouse-ul de gaming Razer Imperator, cu senzor 4G dual de 6400dpi, contur ergonomic, butoane programabile şi memorie Razer Synapse.

Urmează tastatura Razer BlackWidow Ultimate, cu taste mecanice, iluminate, timp de răspuns 1 ms, butoane macro, jack audio, mufe USB şi o greutate de 1.5 kg.

Extrem de atractiv este şi covoraşul de mouse Razer Vespula, cu un design industrial ce permite o accelerare superioară a mouse-ului.

Logo-ul Mass Effect 3 se regăseşte şi pe controler-ul Xbox 360 Razer Onza Tournament Edition, care oferă posibilitatea ajustării rezistenţei stick-urilor analog şi două butoane programabile cu ajutorul cărora poţi să dai frâu liber puterilor biotice.

Nu lipseşte nici gaming headset-ul wireless Razer Chimaera Xbox 360, cu difuzoare de 50mm, 3 preseturi de egalizator, microfon detaşabil şi butoane de control pe cupe.

Accesoriile sosesc în luna martie, iar preţurile încep de la 209 euro pentru headset, 139 euro pentru tastatură, 79 pentru mouse şi 34 pentru covoraşul Vespula.

Etichete: , , , ,