Samsung Galaxy Note îţi oferă un cadou de 400 lei

Scris de | 6 martie, 2012
Samsung Galaxy Note îţi oferă un cadou de 400 lei

Samsung a anunţat că va oferi un cadou în valoare de 400 lei pentru cei care îşi achiziţionează noul terminal Samsung Galaxy Note în perioada 5 martie şi 15 aprilie. Mai mult, aceşti vor primi 6 luni acces gratuit la serviciul Seenow.

Cei care îşi cumpără un Samsung Galaxy Note între 5 martie şi 15 aprilie 2012 vor primi 400 de lei pe un card ING personalizat, precum şi 6 luni de TV live, direct de pe smartphone, prin intermediul aplicaţiei Seenow.

Cu aplicaţia Seenow, utilizatorii au acces gratuit, în timp real, la diverse staţii TV şi la filme, pentru o experienţă de vizionare completă. Aplicaţia este disponibilă în varianta web, precum şi pe Android Market.

Pentru a beneficia de această promoţie, utilizatorii, după achiziţia produsului, trebuie să se înscrie pe pagina de Facebook Samsung Mobile România până la data de 30 aprilie, prin intermediul tab-ului „Promoţie Galaxy Note”. Pentru înscriere sunt necesare datele personale şi codul IMEI al telefonului, ce poate fi aflat tastând *#06# direct de pe smartphone.

Pentru mai multe detalii despre promoţie, accesaţi: https://www.facebook.com/SamsungMobileRomania

Etichete: , , , , ,