Orange anunţă un parteneriat cu Sony Mobile Communications pentru fanii UEFA Euro 2012

Scris de | 4 aprilie, 2012
Orange anunţă un parteneriat cu Sony Mobile Communications pentru fanii UEFA Euro 2012

Orange a anunţat un parteneriat cu Sony Mobile Communications pentru a anima turneul din Europa prin concursuri online, promoţii în magazine şi evenimente în direct – astfel fanii au sute de noi ocazii să câştige bilete oferite de Orange, smartphone-uri Xperia şi alte premii deosebite.

Printre elementele-cheie ale acestui parteneriat, care variază de la o ţară la alta, se numără concursuri deschise tuturor celor 11 ţări în care Orange este prezent în Europa, fără a fi dedicate exclusiv clienţilor Orange:

Orange Supporters’ Cup – acum, fanii pot concura atât individual, cât şi în echipe, pentru premii care constau în excursii VIP cu autocarul la Varşovia şi Kiev, şi în smartphone-uri XperiaS.

Orange Golden Goal cu Sony Mobile Communications – începând din luna mai, fanii îşi pot testa cunostinţele despre fotbal într-un joc Orange pe Facebook şi au posibilitatea să câştige o petrecere în cadrul căreia caştigătorul şi invitaţii săi pot urmări finala campionatului sau pot câştiga telefoane Sony Xperia şi vouchere pentru produsele Sony.

De asemenea, special pentru clienţii Orange, compania a creat noi promoţii UEFA EURO 2012 în magazine, online şi în centrele de asistenţă. Orange, împreună cu Sony Mobile Communications, va oferi o experienţă unică la turneul on-line EURO 2012 şi în magazinele Orange din Europa, oferind clienţilor şansa de a câştiga excursii în ţara câştigătoare a campionatului şi premii speciale pentru oricare din cele 2 smartphone-uri Sony achiziţionate din magazinul online.

Este prima sponsorizare paneuropeană Orange la care participă următoarele ţări: Armenia, Austria, Elveţia, Franţa, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Polonia, România, Slovacia şi Spania.

Etichete: , , ,