Sony Xperia S, disponibil acum în reţeaua magazinelor Cosmote şi Germanos

Scris de | 26 aprilie, 2012
Sony Xperia S, disponibil acum în reţeaua magazinelor Cosmote şi Germanos

Cosmote şi Germanos au anunţat disponibilitate noului terminal Sony Xperia S în magazinele proprii. Noul smartphone de la Sony oferă o serie de caracteristici de top precum o cameră de 12.1 megapixeli, un procesor dual-core de 1.5 GHz şi multe altele.

Sony Xperia S reuneşte atât cunoscutul sistem de operare Android, cât şi cele mai noi tehnologii de imagine şi sunet de la Sony, într-un singur terminal, uşor de folosit, care le permite utilizatorilor să vadă filme, să asculte muzică şi să se joace. Sony Xperia S este certificat PlayStation şi beneficiază de experienţa Sony Computer Entertainment în domeniul serviciilor de divertisment puse la dispoziţia utilizatorilor.

Camera foto are o rezoluţie de 12,1 MP, 4000×3000 pixeli, autofocus, flash LED şi Zoom digital de până la 16x, dispunând de caracteristici precum eliminarea efectului de ochi roşii, autofocus continuu, stabilizator de imagine sau detectarea feţei. Capacitatea de stocare internă a telefonului este de la 1 la 1,5 GB, în timp ce memoria flash este de 32 de GB. Cu memoria RAM de 1GB şi spaţiul intern de stocare de 32GB eşti sigur că îţi poţi instala oricâte aplicaţii şi jocuri doreşti, chiar dacă în acelaşi timp filmezi sau navighezi pe internet. Procesorul Snadragon dual-core 1,5 Ghz de ultimă generaţie îţi va oferi puterea de procesare necesară, fie că ai nevoie de multitasking sau de filmare video full HD.

 

Alexandru Munteanu, Senior Sales Operations Manager, Cosmote & Germanos România, a declarat într-un comunicat de presă: „Xperia S reprezintă excelenţa în tehnologia HD, de care utilizatorii se vor putea bucura datorită caracteristicilor deosebite ale telefonului, în special în materie de imagine şi sunet. Acest nou smartphone de la Sony, alături de abonamentele Cosmote, se pliază perfect pe nevoile de comunicare ale utilizatorilor dinamici, aflaţi în căutarea unor experienţe unice.”

Sony Xperia S poate fi achiziţionat la preţul de 1.299 lei (TVA inclus) cu abonamentul SMART XXL de la COSMOTE România. Terminalul este disponibil în magazinele COSMOTE România şi Germanos şi fără conectare, la preţul de 2.199 lei (TVA inclus).

Etichete: , , , ,