Instalează Flipboard pe telefonul sau tableta cu Android, în doar câteva secunde

Scris de | 10 mai, 2012
Instalează Flipboard pe telefonul sau tableta cu Android, în doar câteva secunde

Samsung Galaxy III se anunţa ca primul smartphone cu Android care oferea acces la Flipboard, un social magazine ce îţi permite să citeşti ştirile favorite într-o prezentare grafică superbă, perfect adaptată la un ecran tactil. Lansată iniţial exclusiv pe iPhone şi iPad, aplicaţia Flipboard va sosi în lunile următoare şi pe  tablete şi telefoane cu Android (cazul lui S III este tot un tip de exclusivitate), după cum o spune anunţul de pe site-ul oficial.

Dacă nu ai răbdare să mai aştepţi până atunci, poţi apela la un mod mai puţin oficial, însă extrem de simplu, pentru a instala aplicaţia. Utilizatorul forumului XDA-Developers Valcho s-a gândit că dacă tot are un Galaxy S III la îndemână poate extrage apk-ul Flipboard şi îl poate face public, pentru cei interesaţi.

Pentru a instala Flipboard tot ce trebuie să faci este să accesezi postul lui Valcho aici, să dai un click pe Flipboard.apk de sub post, de la Attached files pentru a-l descărca în memoria telefonului/tabletei şi să îl instalezi apoi. Atenţie, este bine să te asiguri înainte că poţi instala apk-uri, mergând în meniu la Settings, Security, Unknown Sources.

Aplicaţia funcţionează fără probleme, însă pe o tabletă este puţin mai nepractică ca layout, deoarece apk-ul este cel al unei versiuni pentru smartphone. Versiunea originală va fi cu siguranţă similară cu cea de pe iPad.

Etichete: , ,