Samsung Galaxy S III: Utilizatorii nu par convinşi să treacă de la S II la noul Galaxy

Scris de | 11 mai, 2012
Samsung Galaxy S III: Utilizatorii nu par convinşi să treacă de la S II la noul Galaxy

Samsung Galaxy S III a fost cu siguranţă cea mai aşteptată lansare smartphone din această primă jumătate a anului, însă în ciuda interesului major se pare că mulţi utilizatori nu sunt pe deplin convinşi de oferta gigantului coreean.

La întrebarea pe care am pus-o pe pagina noastră de Facebook “Vei face upgrade de la Samsung Galaxy S II la noul S III?” din 56 de persoane 33 au răspuns Nu, 11 Da şi 12 Nu Ştiu. Vorbim despre un eşantion relativ mic, iar telefonul nu este încă prezent în magazine, aşa că părerile utilizatorilor s-ar putea schimba.

Mai ales că la o altă întrebarea postată la scurt timp după lansarea smartphone-ului – “Ce părere ai despre noul Samsung Galaxy S III?” opţiunea “Îmi place” a primit 27 de voturi, iar „Sunt dezamăgit” doar  13 voturi.

Mulţi dintre cei care nu sunt convinşi să treacă de la S 2 la S 3 declară că preferă designul modelului precedent sau că s-ar fi aşteptat la o cameră mai bună, de 12 megapixeli. Există şi voci care declară că ecranul este prea mare.

Cel mai nou Galaxy este disponibil pentru precomandă şi în România, cei de la Germanos spre exemplu oferindu-l la un pret de 2729 lei.

Etichete: , , ,