Samsung Galaxy Ace DUOS: Smartphone Dual-SIM

Scris de | 29 mai, 2012
Samsung Galaxy Ace DUOS: Smartphone Dual-SIM

Samsung Electronics a anunţat disponibilitatea noului terminal bazat pe tehnologia Dual-SIM, Samsung Galaxy Ace DUOS. Telefonul este proiectat pentru utilizatorii cu o viaţă activă, care nu fac compromisuri în privinţa stilului sau confortului.

Pornind de la succesul popularului Galaxy Ace, Galaxy Ace DUOS combină designul premium şi performanţa sporită cu experienţa smart oferită prin sistemul Dual SIM, care le permite utilizatorilor să îşi gestioneze atât aspectele legate de munca, cât şi viaţa personală, cu un singur smartphone. De asemenea, utilizatorii pot să folosească planuri de tarifare diferite pe cele două cartele SIM, având posibilitatea de a le schimba în funcţie de preferinţe sau de costuri.

Sistemul Dual SIM al lui Galaxy Ace DUOS le aduce mai multă flexibilitate utilizatorilor, oferindu-le posibilitatea să gestioneze două numere de telefon diferite de pe un singur smartphone.

Are un display touch de 3,5 inchi, conectivitate HSDPA 7.2, o cameră de 5 megapixeli şi rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Samsung Galaxy Ace DUOS va fi disponibil în România începând cu luna iulie.

Etichete: , , , ,