E3 2012: Sony prezintă God of War Ascension, The Last of Us şi Beyond

Scris de | 5 iunie, 2012
E3 2012: Sony prezintă God of War Ascension, The Last of Us şi Beyond

Conferinţa de presă din cadrul E3 a celor de la Sony a reuşit să stârnească valuri printre fanii jocurilor video, evenimentul oferind noi detalii despre o serie de titluri de primă mână cum ar fi Beyond: Two Souls, al companiei care a produs şi Heavy Rain, următorul God of War, botezat Ascension, care va sosi în martie 2013 sau The Last of Us.

Nici consola portabilă PS Vita nu a lipsit din peisaj, aceasta urmând să se bucure de jocuri precum Assassin’s Creed III Liberation sau All Stars Battle Royale.

Beyond: Two Souls

Quantic Dream, oamenii care au creat şi excelentul Heavy Rain, revin cu un nou proiect extrem de promiţător, denumit Beyond: Two Souls. Un thriller psihologic cu o grafică superbă, care se concentrează asupra poveştii lui Jodie Holmes (interpretată de actriţa Ellen Page – Inception, Juno), o tânără cu puteri supranaturale, care are o conexiune specială cu o entitate denumită Aiden.

Încă din trailer îţi poţi da seama că te aşteaptă ceva memorabil, o poveste cu un final deschis, plină de emoţie şi intensitate.

Trailerul aici.

God of War: Ascension

Kratos bagă din nou spaima în zeii Olimpului într-un nou joc dintr-o serie definitorie pentru PlayStation. Dacă până acum am putut afla detalii despre multiplayer, în cadrul conferinţei E3 producătorii ne-au oferit o privire asupra modului single player, precum şi o dată precisă de lansare – 12 martie 2013.

Pe partea de luptă Ascension introduce posibilitatea de a folosi inamicii înlănţuiţi pe post de arme, în timp ce poţi utiliza şi atacul clasic cu sabie, de a fura şi folosi armele adversarilor împotriva lor şi de a influenţa scurgerea timpului. Impresionant, însă nu tocmai revoluţionar, franciza simţind parcă nevoia unor modificări mai substanţiale.

The Last of Us

Supravieţuirea într-un peisaj post apocaliptic, dominat de monştri ciupercă şi personaje fără scrupule, împinse la gesturi extreme de nevoia de a rămâne în viaţă.

Deşi am mai avut ocazia să aflăm detalii despre The Last of Us, jocul celor de la Naughty Dog (seria Uncharted), prezentarea din cadrul E3 a oferit o nouă perspectivă asupra mecanicii de joc, a interacţiunii dintre cele două personaje principale, Joel şi Ellie şi asupra celorlalţi supravieţuitorii ai epidemiei.

Video-ul aici.

Etichete: , , , , ,