Belkin actualizeaza dockul Thunderbolt Express si cablul Thunderbolt

Scris de | 11 iunie, 2012
Belkin actualizeaza dockul Thunderbolt Express si cablul Thunderbolt

Belkin a anuntat o actualizare a dockului Thunderbolt Express si a cablului Thunderbolt la Computex 2012.

Dockul Thunderbolt Express permite accesul instantaneu, cu un singur cablu, a noua periferice desktop si asigura o tranzitie simpla de la statia de lucru la dispozitivul mobil. Actualizarile pentru noua versiune de dock includ suplimentarea a trei porturi USB 3.0 (in locul porturilor USB 2.0), precum si un port eSata.

Dockul si noul cablu Thunderbolt (1 metru) asigura viteze bidirectionale Thunderbolt de 10 Gbps si permit transferul de filme Full HD in 30 de secunde si urmarirea continutului la viteze Gigabit Ethernet.

“Thunderbolt asigura performanta de neegalat, flexibilitate si simplitate in utilizarea computerului”, a declarant Jason Ziller, directorul Intel al departamentului de marketing Thunderbolt. “Produsele, cum ar fi dockul Thunderbolt Express Belkin si cablul ajuta la scoaterea in evidenta a caracteristicilor Thunderbolt”.

Dock-ul Belkin Thunderbolt Express va avea un pret de 1499 RON in Romania si permite 9 conectori, intre care: 3 porturi USB 3.0, un port FireWire 800, un port Gigabit Ethernet, un port eSata, un port de iesire 3.5 mm, un port de intrare 3.5 mm, 2 porturi Thunderbolt si adaptor miniDP catre HDMI.

Cablul Belkin Thunderbolt vine in Romania la 249 RON.

Etichete: , , , ,