LG Optimus L3, L5 şi L7, disponibile acum la Cosmote si Germanos

Scris de | 13 iunie, 2012
LG Optimus L3, L5 şi L7, disponibile acum la Cosmote si Germanos

Operatorul de telefonie mobilă Cosmote a anunţat disponibilitatea terminalelor din gama L-Stlye de la LG. Modelel Optimus L3, L5 şi L7 au un design modern şi elegant, iar ecranul foarte mare asigură o experienţă de vizualizare excelentă.

Gama L-Style de la LG cuprinde trei modele de smartphone-uri: LG Optimus L3, LG Optimus L5 şi LG Optimus L7, toate îmbinând două dintre elementele definitorii ale brandului: un design modern şi tehnologie avansată.

LG Optimus L3 este elegant şi compact. Telefonul utilizează Android 2.3 (Gingerbread) şi permite accesul la aplicaţiile din Android Market. Cu un touchscreen TFT de 3.2” inci pentru o vizualizare optimă si o cameră foto de 3MP, poţi fotografia cele mai dragi momente oriunde şi oricând. Terminalul permite conectarea la Wi-Fi, USB 2.0, iar bateria 1500mAh are o durată de convorbire mai mare.

LG Optimus L5 este un smartphone user-friendly, având o grosime de numai 9.6 mm. Telefonul beneficiază şi de tehnologia specifică, LG Floating Mass, care are capacitatea de a crea iluzia unui smartphone mult mai subţire decât este în realitate.

Telefonul are o greutate de 120 grame şi este prevăzut cu o capacitate de stocare internă de 2GB, care poate fi extinsă până la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Durata de convorbire este de până la 600 de minute şi în standby până la 600h.

LG Optimus L7 este un smartphone rafinat, cu un touchscreen TFT de 4.3” inci şi cu o rezoluţie de 800X480 pixeli, care permite o vizualizare excelentă a pozelor şi filmelor. Telefonul, la fel ca modelul LG Optimus L5, dispune de tehnologia NFC (Near Field Communications) şi foloseşte Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Modelul are o cameră foto de 5MP cu auto focus instantaneu şi flash LED. Mai mult, camera frontală VGA este perfectă pentru apelurile video. Terminalul se conectează la Wi-Fi, USB 2.0 şi foloseşte ca browser de internet Android Webkit Browser. Capacitatea de stocare este de 4GB, dar care poate fi extinsă până la 32GB prin intermediul unui card microSD.

LG Optimus L3 este disponibil la preţul de 1 leu (TVA inclus), LG Optimus L5 la 329 lei (TVA inclus), iar LG Optimus L7 la preţul de 499 lei (TVA inclus), fiecare cu abonamentul COSMOTE XXL pe doi ani, care include: 350 de minute naţionale şi internaţionale, plus 2000 de minute, 2000 de SMS-uri, 250 MMS-uri şi 2000 apeluri video în reţeaua COSMOTE, 2000 de minute către destinaţii fixe Romtelecom, precum şi 250 MB trafic date, totul pentru 24,8 euro/lună (TVA inclus).

Cele trei modele sunt disponibile şi fără conectare: LG Optimus L3 la preţul de 599 lei (TVA inclus), LG Optimus L5 la preţul 949 lei (TVA inclus) şi LG Optimus L7 la preţul de 1.199 lei (TVA inclus) în toate magazinele COSMOTE România şi Germanos.

Etichete: , , , , , ,