Samsung Galaxy S III: Noi imagini realizate cu camera, o comparație cu iPhone 4 și un video Full HD

Scris de | 18 iunie, 2012
Samsung Galaxy S III: Noi imagini realizate cu camera, o comparație cu iPhone 4 și un video Full HD

Am mai petrecut ceva vreme în compania extrem de plăcută a lui Samsung Galaxy S III și am decis să vă oferim o nouă serie de imagini realizate cu telefonul, câteva cadre salvate cu S3 și cu iPhone 4 (nu am avut la dispoziție modelul 4S în acel moment), precum și un video Full HD care pune în evidență performanțele video ale noului smartphone Samsung.

Primele imagini pun în evidență funcția HDR a camerei, perfectă în zilele însorite de vară, atunci când avem de-a face cu zone puternice de lumină și umbre. Cu ajutorul HDR vei obține un plus de detaliu în aceste zone. Un exemplu mai jos.

Fara HDR   Cu HDR

Samsung Galaxy S3 are la bază un procesor puternic care îi permite să salveze circa 10 imagini în doar 5 secunde, dacă alegi declanșarea manuală, în timp ce iPhone 4 se luptă să ajungă la 2 cadre per 5 secunde. Această viteză însă nu reușește să reducă foarte tare timpul scurs între scoatere telefonului din buzunar și realizarea primei fotografii (cel mai important aspect atunci când vrei să te asiguri că nu ratezi un moment unic), timp ce se apropie de 10 secunde în cazul ambelor telefoane.

Mai jos două imagini pentru a-ți face o idee despre diferența în performanțe între S3 și iPhone 4:

Galaxy S III   iPhone 4

Samsung Galaxy S III oferă filmări 1080p, cu înregistare video + audio foarte bună. Există însă momente în care camera are probleme cu focusul, mai ales dacă există mai multe obiecte în mișcare în cadru. Un video filmat cu S III mai jos:

Etichete: , , , , ,