Sony AV auto cu tehnologie MirrorLink

Scris de | 19 iunie, 2012
Sony AV auto cu tehnologie MirrorLink

Sony a anunţat noul sistem Audio-Video MirrorLink XAV-601BT pentru maşină, ce permite navigarea, accesarea conţinutului muzical şi a aplicaţiilor de pe smartphone.

Modelul poate fi operat prin simpla conectare a smartphone-ului cu certificatMirrorLink. Astfel, utilizatorul poate primi şi iniţia apeluri, poate accesa conţinutul media şi aplicaţiile de pe smartphone în timp ce telefonul este încărcat prin USB. Pot fi obţinute chiar informaţii de navigare pe ecranul generos, de 15,5 cm, dacă telefonul permite acest lucru.

XAV-601BT este compatibil cu următoarele modele de smartphone-uri cu sistem de operare Symbian: Nokia 701, 700, 603, N8, E7, C7, X7, C6-01. Sistemul AV oferă posibilitatea de upgrade al firmware-ului, pentru a asigura compatibilitatea cu noile aplicaţii şi smartphone-uri.

Chiar şi pasagerii pot utiliza sistemul AV prin “Passenger App Control”, cu ajutorul dispozitivelor iPhone sau iPod Touch.

Portul USB dublu permite conectarea simultană a două aparate portabile. Altfel spus, utilizatorii pot vorbi la telefon sau pot folosi sistemul de navigare în timp ce accesează albumul de fotografii şi ascultă muzică pe iPod, Walkman sau din memoria flash USB.

Claritatea imaginii video este însoţită de un sunet fără egal pentru sistemele auto. Utilizatorii pot asculta un concert live pe sistemul de sunet multi-channel surround 4.1 şi un canal central simulat virtual.

XAV-601BT permite conectarea prin Bluetooth pentru preluarea apelurilor prin hands-free în siguranţă şi streaming wireless de pe Walkman sau MP3 player-ul dotat cu Bluetooth.

Etichete: , , ,