Samsung organizează o competiţie de gaming pe smartphone-ul Galaxy S III

Scris de | 13 iulie, 2012
Samsung organizează o competiţie de gaming pe smartphone-ul Galaxy S III

Samsung a anunţat  astăzi lansarea unei campanii promoţionale prin inaugurarea unei arene de gaming pe noul Galaxy S III, în centrul comercial Băneasa Shopping City. În perioada 15 iulie – 15 august, cei care vizitează spaţiul special amenajat din zona Town Square vor avea ocazia de a intra în competiţie şi de a câştiga sute de premii.

Competiţia de jocuri pe noile smartphone-uri Samsung Galaxy S III se va desfăşura începând cu data de 15 iulie şi va continua până pe 15 august, între orele 10:00 şi 22:00.Vizitatorii vor avea la dispoziţie patru smartphone-uri Galaxy S III conectate la patru televizoare, pentru o experienţă de gaming completă. În prima zi, concurentul care va obţine cel mai mare punctaj va câştiga un Galaxy S III, iar următorii 20 de participanţi din clasament vor primi câte o cană termoizolantă. Până la sfârşitul campaniei, Samsung va oferi premii zilnice constând în căni termoizolante şi genţi, pentru cele mai bune scoruri. Regulamentul competiţiei va fi disponibil pentru cei interesaţi în zona de activare din centrul comercial Băneasa Shopping City.

Totodată, între 23 iulie – 12 august, primii 700 de clienţi care vor cumpăra online smartphone-ul Galaxy S III de la unul dintre magazinele partenere vor primi câte un set de accesorii în valoare de 35 de euro.

Utilizatorii sunt aşteptaţi să participe la concursurile de gaming pe noul smartphone Samsung Galaxy S III. Aceştia vor avea, totodată, ocazia de a viziona în timp real spectacolul Jocurilor Olimpice din Londra 2012, ce va fi transmis pe ecrane special amenajate în cadrul zonei.

Etichete: , , ,