Printează şi scanează direct de pe smartphone, cu multifuncţionalele Brother

Scris de | 19 iulie, 2012
Printează şi scanează direct de pe smartphone, cu multifuncţionalele Brother

Brother prezintă o serie de noi aplicaţii denumite iPrint&Scan şi Apple AirPrint, care facilitează conectarea unui tablet PC la o multifuncţională.

Un număr din ce în ce mai mare de utilizatori deţin un iPad sau un alt tablet PC. Trendul este ca utilizatorii să renunţe în timp sau să suplimenteze lucrul cu PC-urile tradiţionale sau notebook-uri. Astfel, nevoia de a integra tablet PC-urile cu alte produse IT creşte.

Aplicaţiile Brother iPrint & Scan app sunt disponibile gratuit şi sunt dedicate iPad-urilor şi tablet PC-urilor cu Android.

Prin intermediul iPrint & Scan şi a unei reţele wireless, cu ajutorul unui tablet utilizatorii pot să realizeze o serie de sarcini folosind imprimantele Brother. Astfel, cu ajutorul Brother iPrint&Scan utilizatorii pot tipări direct din albumul foto, programul de PDF, paginile web şi clipboard-ul tablet-ului. Mai mult, un iPad poate trimite imaginile şi documentele scanate direct către o multifuncţională Brother.

Cu privire la iPad, care este tablet PC-ul dominant de pe piaţă, utilizatorii pot apela şi la tehnologia proprietară Apple, AirPrint. În acest moment opt modele all-on-one Brother deţin integrat AirPrint.

Multifuncţionalele Brother pot fi folosite de asemenea şi cu smartphone-uri. Utilizatorii care deţin un smartphone îl folosesc cel mai frecvent pentru apeluri şi mesaje SMS, aşa cum este şi normal, şi mai puţin pentru a face fotografii, asculta muzică, naviga pe Internet sau verifica conturile reţelelor sociale. Prin folosirea aplicaţiei gratuite iPrint&Scan, un utilizator de smartphone va putea tipări şi scana documente. Versiuni ale aplicaţiei sunt disponibile pentru iPhone / iPad, Android şi Windows Phone 7.

În acest moment Brother a dezvoltat o serie de multifuncţionale compatibile cu tehnologia wireless Apple AirPrint. Printre modele se numără DCP-J525W, DCP-J725DW şi DCP-J925DW şi Brother MFC-J430W, MFC-J625DW, MFC-J5910DW, MFC-J6510DW şi MFC-J6910DW.

Etichete: , , ,