Sony Walkman seriile F800, S770BT, E570 şi E470: Playere audio colorate, cu Android şi tehnologii de sunet avansate

⇣ Sari la articol

Longeviva gamă de playere multimedia Walkman a celor de la Sony a fost completată de noile modele din seriile F800, S770BT, E570 şi E470.

Vârful de lance este reprezentat de Walkman Seria F800, un player cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, un ecran multi-touch de 3.5 inchi, conexiuni Wi-Fi şi Bluetooth şi tehnologii de sunet precum S-Master MX, Clear Audio sau xLOUD. Poţi accesa aplicaţii, jocuri şi muzică din Google Play sau accesa hărţi, galerii media şi emailul.

Cu o grosime de doar 7 mm, noile serii S770BT şi E570/470 sunt uşor de strecurat în cele mai mici spaţii din geantă sau în buzunar. Cu o durată de funcţionare de până la 36 de ore la o singură încărcare a dispozitivului, poţi fi sigur că nu rămâi fără baterie pe durata călătoriilor lungi.

O altă serie Walkman prezentată în această vară este Sony S770BT, disponibilă împreună cu setul asortat de căşti intraauriculare Bluetooth. Acesta îţi permite să asculţi melodiile preferate fără să te încurci în fire. Chiar şi în momentele în care Walkman-ul se află într-un buzunar sau în geantă, este uşor să ajustezi volumul sau să treci peste anumite piese cu ajutorul butoanelor localizate pe căşti.

Noile playere Sony Walkman sosesc în luna august 2012.

Konika Minolta - Mobotix 7