Google Fiber: Internet, televizor şi mediu de stocare, toate într-un singur dispozitiv

Scris de | 30 iulie, 2012
Google Fiber: Internet, televizor şi mediu de stocare, toate într-un singur dispozitiv

Google a lansat în Statele Unite ale Americii un nou serviciu menit să ofere o soluţie completă la capitolul divertisment. Google Fiber dispune de 3 componente care facilitează accesul internet de mare viteză si la o bază de date impresionantă de filme, seriale şi posturi de televiziune.

Google Fiber reprezintă un pachet de servicii format din 3 componente controlate de tableta Google Nexus 7. Avem, astfel, o cutie pentru recepţia posturilor de televiziune americane, dotată cu Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet şi HDMI şi una pentru reţea, ce va fi conectată la internet prin fibră, cu acces Wi-Fi, şi 4 porturi Ethernet. Această Network box e star-ul pachetului Google Fiber, deoarece va oferi internet de mare viteză, cu 1 GB pe secundă, ceea ce va facilita streaming-ul chiar şi în format Full HD de 1080p.

Pe lângă aceste două cuti necesare pentru orice set-up de divertisment, Google oferă şi o cutie de stocare, de 2 TB, capabilă să înregistreze până la 8 seriale în acelaşi timp.

Serviciul Google Fiber poate fi achiziţionat la preţul de 120 dolari pe lună cu un abonament pe o durată de 2 ani. Din păcate, Google Fiber e disponibil acum doar locuitorilor din Statele Unite ale Americii.

Etichete: , , , , ,