Mouse Cowa Bunga şi alte periferice dedicate copiilor, de la HP

Scris de | 30 iulie, 2012
Mouse Cowa Bunga şi alte periferice dedicate copiilor, de la HP

HP a anunţat lansare unor noi produse dedicate copiilor care se pregătesc de un nou an şcolar. Noua gamă de accesorii moderne si elegante include mouse-uri multicolore, huse, rucsacuri de designer şi camere web care filmează HD.

Mouse-uri speciale din colectia Expression

Mouse-ul wireless HP X4000 este de acum disponibil în cinci versiuni noi de design atrăgător: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade și Colour Splash. Fiecare model reprezintă ocazia perfectă pentru utilizatori să-și exprime preferințele și personalitatea prin designul cu linii, cercuri îndrăznețe sau culori puternice al fiecărui mouse. Noile modele încorporează un senzor laser care le menține conectate la calculator chiar și la o distanță de nouă metri, devenind astfel un accesoriu indispensabil, atât pentru studenți, cât și pentru profesioniști. Alexandre Herchcovitch, faimosul creator de modă brazilian, a creat și o ediție limitată pentru HP Wireless Mouse cu un model stilizat, inspirat de dantelă.

Rusacul HP Signature

Rucsacurile HP Signature au interiorul căptușit pentru a proteja orice notebook, numeroase compartimente pentru organizarea accesoriilor și bretele confortabile pentru a fi ușor de transportat. Rucsacul HP Signature este potrivit pentru majoritatea notebook-urilor de 40,6 cm (16 inch) și are o bază cu o căptușire ranforsată pentru mai multă siguranță și protecție.

Camerele web HP 5210 si HP 3310: Înregistrare Full HD

Comunicarea cu prietenii ori familia se poate face acum mai ușor ca oricând, cu ajutorul noilor camere web HP, care pot efectua apeluri video la rezoluție de până la 1080p în full HD. Aceste camere web sunt compacte și permit utilizatorilor să efectueze apeluri video, să filmeze și să fotografieze cu o rezoluție de până la 12 MP, și apoi să uploadeze cu un singur click conținutul pe Facebook, Twitter, YouTube și Flickr. Designul flexibil le permite utilizatorilor să fixeze camerele web oriunde ar avea nevoie de ele și să le rotească până la 360 de grade. Camerele web HP 5210 și HP 3310 dispun de software care permite apeluri video între trei persoane. De asemenea, acestea încorporează trei butoane pentru acces rapid la funcțiile de bază.

Noua gamă de periferice HP va putea fi achiziţionata în România începând cu data de 6 august.

Etichete: , , , , , ,