Logitech UE: Noua gamă de dispozitive audio soseşte de luna viitoare în Europa

Scris de | 30 august, 2012
Logitech UE: Noua gamă de dispozitive audio soseşte de luna viitoare în Europa

Logitech a anunţat o nouă gamă de dispozitive audio pentru utilizatorul care vrea să fie înconjurat de muzica preferată în fiecare moment al zilei. Seria de produse Logitech UE conţine căşti, boxe wireless şi un sistem smart radio.

Logitech UE Boombox

Logitech UE Boombox este o boxă portabilă la care poți conecta smartphone-ul sau tableta pentru a te juca sau controla muzica de la o distanță de cel mult 15,2 metri. Boxa poate fi împerecheată cu până la opt dispozitive cu Bluetooth, trei boxe putând fi conectate în același timp. Cu ajutorul a 8 drivere, Logitech UE Boombox oferă un sunet care este bogat, balansat și clar, linia de bass fiind suficientă pentru a face ca fiecare melodie să fie autentică, exact așa cum artistul a dorit să fie. Un mâner de aluminiu ajută la purtarea lui, din bucătărie către dormitor, de la un party la casa unui prieten. Boxa dispune de o baterie reîncărcabilă ce dispune de o autonomie este de 6 ore. Logitech UE Boombox va fi disponibil la un preț recomandat de 249,99 Euro.

Logitech UE Mobile Boombox

Logitech UE Mobile Boombox este un sistem audio ultra-portabil ce se conectează la smartphone sau tabletă pentru a te juca sau controla muzica de la o distanță de până la 15,2 metri. Deoarece două dispozitive mobile pot fi conectate în același timp, poți păstra conectate cele două dispozitive cel mai des folosite. Logitech UE Mobile Boombox include o baterie reîncărcabilă ce oferă până la 10 ore de muzică, în funcție de utilizare, setări și condiții, iar timpul se poate dubla dacă este folosit doar pe post de difuzor în cazul apelurilor de voce sau cele video. Dispunând de finisaje de metal, accente vibrante și o carcasă de cauciuc, dispozitivul arată foarte bine, se simte bine în mână și rezistă unor mici căderi. Logitech UE Mobile Boombox va fi disponibil la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Logitech UE Smart Radio

Logitech UE Smart Radio este un dispozitiv de muzică dedicat ce poate reda posturile de radio online, servicii online de muzică și muzica de pe calculator sau Mac, printr-o interfață simplă. Ecranul color afișează coperta albumlui și informații despre melodie și postul de radio. Poți salva posturile de radio preferate și playlist-uri, putându-le accesa prin doar o  apăsare. Mai mult, aplicația Logitech UE Smart Radio Controller pentru iPhone, iPad și Android transformă smartphone-ul sau tableta într-un master music controller, oferind navigație fluidă a serviciilor de muzică, radiourilor și colecției personale de muzică. Bateria reîncărcabilă are o autonomie de șase ore de audiție continuă. Logitech UE Smart Radio va fi disponibil la un preț recomandat de 179,99 Euro.

Logitech UE 900

Logitech UE 900 Noise Isolating Earphones oferă un sunet extrem de bogat şi clar, aceste căşti fiind surclasate doar de monitoarele profesionale in-ear personalizate Logitech UE. Datorită a patru boxe blindate şi a unei joncţiuni pe trei căi, vei auzi un sunet bogat şi clar. Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones vor fi disponibile la un preţ de 399,99 Euro.

Logitech UE 9000 Headphones

Logitech UE 9000 Headphones e un set de căşti wireless. Acestea se conectează la dispozitivele Bluetooth favorite, dar includ un cablu opţional în caz că rămâi fără baterie. Driverele de rezoluţie mare oferă un sunet bogat în detalii şi clar. Tehnologia activă de suprimare a zgomotului înlătură zgomotul de fond. Logitech UE 9000 Headphones se mulează pe conturul capului, aşa încât te vei simţi confortabil în timpul sesiunilor lungi de audiţie muzicală. Logitech UE 9000 Headphones vor fi disponibile la un preț de 349,99 Euro.

Logitech UE 6000 Headphones

Căştile Logitech UE 6000 se conectează la dispozitivele preferate, se pliază precum ochelarii şi dispun de un mod de divizare atunci când vrei şi ca cel de lângă tine să asculte aceeaşi melodie. Căştile au perniţe de plus confortabile. Logitech UE 6000 vor fi disponibile la un preţ recomandat de 199,99 Euro.

Logitech UE 4000 Headphones

Driverele de înaltă sensibilitate ce susţin căştile Logitech UE 4000 imprimă o adâncime şi autenticitate melodiilor pe care le asculţi. Cu microfonul de pe fir şi tastele de control poţi răspunde la telefon, schimba melodiile şi ajusta volumul, fără a scoate telefonul din buzunar. Logitech UE 4000 Headphones vor fi disponibile la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Gama Logitech UE va fi disponibilă pe teritoriul Europei începând cu luna septembrie.

Etichete: , , , , , , , ,