Sony Xperia V şi Xperia J: Propunere LTE şi un model mai accesibil

Scris de | 30 august, 2012
Sony Xperia V şi Xperia J: Propunere LTE şi un model mai accesibil

Sony Xperia V, un smartphone puternic cu tehnologie LTE şi modelul Xperia J, cu un design mai compact şi o serie de funcţii atractive pentru tineri, completate de un preţ competitiv, întregesc paleta de smartphone-uri prezentate de Sony în cadrul IFA 2012.

Xperia V se apropie ca specificaţii de liderul Xperia T, cu acelaşi procesor dual core la 1.5GHz, NFC şi o cameră de 13MP cu filmare HD, însă diferenţele apar la display, care este puţin mai mic – 4.3 inchi şi pe partea de conectivitate, V oferind tehnologie LTE pentru transfer rapid de date. Memoria internă este şi ea de 8GB.

Un alte aspect interesant în cazul lui Xperia V este carcasa rezistentă la praf şi apă (IP55/57), modelul fiind capabil să suporte până la 30 de minute scufundat în apă cu adâncimea de 1m. Sony îl prezintă ca smarpthone-ul cu cea mai ridicată rezistenţă la apă.

Carcasa are dimensiunile de 129 x 65 x 10.7 mm şi greutate de 120 grame, iar sistemul de operare este Android 4.0.4, cu upgrade la Jelly Bean după lansare.

Telefonul se bucură şi de celelalte tehnologii ale gamei Xperia, cum ar fi certificare PlayStation, Walkman sau MHL.

Sony Xperia J este mezinul noii game, fiind în acelaşi timp şi cel mai subţire, cu doar 9.2mm. Acesta dispune de un display mai mic, de 4 inchi, cu rezoluţie 480 x 854 pixeli, un procesor Qualcomm la 1GHz, o cameră de 5MP cu autofocus şi un sistem ce asigură iluminarea în momentul în care apar noutăţi în reţelele sociale. Telefonul rulează Android ICS şi este disponibil în nuanţe de negru, auriu, alb şi roz.

Xperia V şi Xperia J sunt aşteptate în ultimul trimestru al anului.

Etichete: , , , , ,